(P) Florăria Anemone – locul unde găsești mereu flori proaspete și colorate

Ce-ar fi viața fără flori? Ar fi gri, tristă, fără miresme ce îți ating corzile inimii făcând-o să vibreze. Prin flori ne cerem iertare, facem o surpriză sau încercăm să aducem puțină alinare celor îndoliați.

(P) Florăria Anemone - locul unde găsești mereu flori proaspete și colorate

Și da, poate că uneori cu o floare nu se face primăvară, însă merită să încerci. Florăria Anemone este cea pe care te poți baza la orice eveniment important din viața ta. Aici găsești mereu flori proaspete, o echipă promptă, dornică de a realiza aranjamente extraordinar de frumoase pentru tine, ca tu să faci mereu impresie bună. 

Sufletul omului este un câmp cu flori

De ce suntem atât de atrași de aceste plante? De ce primul instinct când vezi o floare este să o miroși și poate să îi atingi ușor petalele fără a o ruina? Sufletul nostru rezonează cu lucrurile delicate ale vieții, fiindcă ne place gingășia, tandrețea și tot ce este frumos. Iubim florile fiindcă sunt cele, care deși sunt o bucurie temporară, sunt apreciate și mai mult când vin din partea unei persoane la care ținem enorm. Toată ziua trecem pe lângă ele și le admirăm, le mirosim și simțim că suntem iubiți de persoana ce ni le-a oferit. Lucrurile bune durează puțin, însă oricând este loc de un nou buchet de flori. 

Dacă îți dorești să creezi mereu buchete perfecte pentru fiecare persoană din viața ta, bazează-te pe florăria Anemone. Aceasta are sediul în capitală și te poți prezenta direct aici pentru a-ți transforma viziunea în realitate, împletindu-ți cu iscusință florile dorite. Ori poate nu ai timp, caz în care poți comanda online la fel de simplu. Poți vizualiza aranjamentele disponibile pe site sau poți contacta echipa pentru a-ți face unul personalizat după cerințele tale. Apoi vei primi o poză cu buchetul, prin email, pentru a confirma că este ceea ce ți-ai dorit. Atunci când cauți aranjamente florale Bucuresti de calitate, Anemone este cu siguranță în topul florăriilor profi.

Ce flori poți găsi la Anemone

O grădină întreagă cu soiuri de la cele clasice, la cele exotice. Poți alege buchete cu trandafiri, crini, lalele, gerberă, frezii sau poate vrei să adaugi lisianthus, astromelia sau hortensii printre florile timeless, pentru un plus de aspect și rafinament. Indiferent de ce buget ai, echipa tratează cu seriozitate fiecare comandă. 

Cei de la Anemone se vor asigura că îți creează mereu aranjamente perfecte și îți oferă și consultanța necesară în alegerea acestora, în funcție de eveniment. Și fiindcă echipa este formată din designeri florali profesioniști, intuitiv vor ști să îți aducă ideile la viață, chiar dacă tu habar nu ai cum se numesc florile. Doar alege-le și privește cum iese magie din mâinile lor. 

Se ocupă chiar și cu livrarea anonimă dacă îți dorești să faci o surpriză cuiva. Iar pentru comenzi ce depășesc suma de 150 lei transportul este gratuit. De asemenea, dacă vrei să se livreze aranjamentul în decursul aceleiași zile, comanda trebuie făcută până în ora 13. 

Anemone se ocupă de aranjamente în cutii sau buchete, pentru persoanele speciale din viața ta, dar se ocupă și de aranjamente pentru nuntă, botez, precum și de cele funerare.

Bazează-te pe florăria Anemone oricând vrei să pui un zâmbet pe chipul cuiva.

Contact: 0721260677

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle