(P) Explorează HUAWEI AppGallery alături de noul tău smartphone ultraperformant

HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații, vine preinstalat pe noul smartphone HUAWEI Mate 40 Pro.

(P) Explorează HUAWEI AppGallery alături de noul tău smartphone ultraperformant

HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai nou smartphone vârf de gamă, vine cu magazinul HUAWEI AppGallery preinstalat. Acesta conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, care să-ți satisfacă orice nevoie.

AppGallery conține aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online, alături de alte aplicații din categorii importante: Educație, Divertisment sau Shopping. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerrys Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

Trebuie să știi că magazinul vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Aplicația Regina Maria, disponibilă în HUAWEI AppGallery

În HUAWEI AppGallery, ai acum disponibilă aplicația Regina Maria, cu ajutorul căreia îți poți face un cont și astfel vei avea mereu la îndemână lista de consultații, precum și istoricul investigațiilor, rezultatul analizelor și evoluția acestora de-a lungul timpului, în timp ce toate datele tale sunt in siguranță. Mai mult, îți poți optimiza timpul programându-te online și ai mereu la îndemână dosarul tău medical.

De asemenea, ai acces și la detaliile programarilor confirmate, la dicționarul de analize, poți întreba un medic și vei fi recompensată pentru că faci mișcare cu banca de kilometri.

Pentru că știm că ești pasionată de shopping, vei fi încântată, cu siguranță, de faptul că în HUAWEI AppGallery vei găsi și aplicația Okazii.ro. Cu ajutorul ei poți căuta rapid printre milioane de produse din peste 3000 de categorii și ai posibilitatea de a compara ofertele și de a cumpăra în siguranță prin sistemul de calificative pentru vânzători.

Poți cumpăra și produse cu garanție de livrare prin care ai siguranța că primești exact ce ai comandat. În plus, cu aplicația Okazii.ro, ești notificată automat dacă unul dintre produsele adăugate la favorite beneficiază de reducere și poți comunica cu vânzătorii în cazul în care ai nelămuriri. De asemenea, poți adăuga simplu și rapid produse la vânzare și ești notificată automat la primirea unei comenzi pentru a finaliza rapid vânzarea.

Rămâi la curent cu toate noutățile din HUAWEI AppGallery

Pentru a fi la curent în permanență cu noutățile de pe HUAWEI AppGallery, dar și pentru a găsi tips&tricks despre aplicații sau concursuri, intră pe https://consumer.huawei.com/ro/community/ sau pe pagina de Facebook AppGallery .

HUAWEI Mate40 Pro, noul vârf de gamă HUAWEI

HUAWEI Mate40 Pro, cel mai nou smartphone vârf de gamă Huawei, reprezintă o inovație din punctul de vedere al performanței și al design-ului. Echipat cu cele mai performante tehnologii Huawei, noul vârf de gamă consolidează devotamentul Huawei față de inovație și hotărârea de a crea cel mai bun telefon Mate de până acum.

Cu ajutorul HUAWEI Mate 40 Pro ai acces la o performanță grafică avansată și o experiență audio-vizuală uimitoare. Datorită afișajului de 90 Hz și ratei de eșantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacție este mai mare, iar motorul liniar oferă feedback haptic pentru a corespunde cu experiența vizuală.

Pentru un dispozitiv mereu pregătit de acțiune, noua funcție dinamică Eyes on Display poate fi activată dintr-o privire, cu afișaje interactive, care pot fi personalizate și care găzduiesc toate informațiile de pe telefon. Sunetul apelurilor primite nedorite poate fi redus prin contactul vizual cu telefonul, iar funcția auto-sleep este dezactivată automat cât timp dispozitivul este în atenția utilizatorului.

Toate funcțiile incredibile de pe HUAWEI Mate 40 Pro pot fi utilizate cu ușurință prin sistemul Smart Gesture Control, care permite controlul total hands-free al dispozitivelor. Funcția îmbunătățită MeeTime este poarta către o viață mai conectată și mai inteligentă. Combinată cu puterea ecosistemului Huawei 1+4+N, Multi-screen Collaboration oferă un nou mod de a opera mai multe dispozitive în același timp, rulând până la trei aplicații simultan, și combinând smartphone-ul și PC-ul pentru a oferi experiențe unice.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial