(P) Eleganță cu Mango. 5 piese pe care să le ai în garderobă.

Când spui eleganță, spui prețuri mari. Sau cel puțin asta este percepția generală a tuturora. În articolul de azi îți vom povesti despre haine elegante, dar la prețuri accesibile.

(P) Eleganță cu Mango. 5 piese pe care să le ai în garderobă.

Știm, sună ciudat să ai și calitate și prețuri pentru orice buzunar, însă Mango oferă asta. Da, ai ghicit, azi îți prezentăm piese vestimentare și accesorii de la Mango pe care să le ai în dulap. Fiecare piesă oferă calitate și comoditate, așa că este neapărat să ai măcar una în garderobă. Crede-ne, îți povestim despre ele pe testate.

Despre Mango

Nu putem începe să povestim despre hainele sau accesoriile Mango fără să îți spunem câteva cuvinte despre brand.

Istoria lor începe în Spania în 1984. Scopul lor principal a fost să ajungă pe piețele din lumea întreagă, ceea ce au și reușit de-a lungul anilor.

Producând haine atât pentru femei, bărbați și copii și mai apoi și accesorii, Mango este brandul care, pe lângă că oferă o gamă largă de produse, se adaptează în funcție de nevoile pe care le simt venind de la clienții lor sau de la posibili clienți.

Hainele pe care le găsești la Mango vor oferi mereu eleganță, chiar dacă vorbim despre unele smart-casual. Pentru că liniile și materialele folosite sunt de calitate.

Așadar, chiar dacă nu ești o persoană care să se îmbrace elegant, hainele de la Mango se vor potrivi perfect și într-o situație în care trebuie să respecți un dress-code.

Haide să vezi propunerile pe care ți le facem atât pentru îmbrăcăminte, cât și pentru încălțăminte sau accesorii de la Mango care să fie nelipsite din garderoba ta.

Haine de la Mango care să nu îți lipsească din dulap

1. Jeanși

Nicio casă fără o pereche de jeanși. Credem că acesta este mottoul zilelor noastre, pentru că nu am auzit nicio femeie care să spună că nu are măcar o pereche de jeanși în dulap. Versatili și potriviți pentru multe ocazii, aceștia se găsesc în diferite forme și culori, ceea ce îi face să se potrivească oricărei vârste și oricărei siluete.

Alege perechea preferată de la Mango și poartă-o o perioadă îndelungată de timp, pentru că această gamă nu face parte din fast-fashion, iar durabilitatea lor este mai mare. După ce te convingi de calitățile noii tale perechi de jeanși, alege și altă formă și altă culoare care ți se potrivesc și în curând vei avea o colecție.

2. Rochii

Da, am scris la plural, pentru că o rochie nu e niciodată de ajuns. Diferite ocazii, diferite materiale și stiluri. Chiar dacă în cazul rochiilor de la Mango acesta din urmă duce tot înspre unul elegant. Asta face și mai obligatorie deținerea unei rochii din orice colecție a brandului.

Materialele și culorile le poți alege în funcție de anotimp sau de ocazie. Sau de preferințe.

Îți garantăm că mereu vei găsi o rochie care să îți fie pe plac de la Mango.

3. Palton

Sezonul rece vine la pachet cu un palton sau o haină mai groasă. Dacă cele de fâș nu îți sunt pe plac, cu siguranță vei alege unul dintr-un material neted și o compoziție mai groasă.

Poți alege unul de lână, cu glugă sau fără, în funcție de cum îți place mai mult. Calitatea celor de la Mango își va spune cuvântul și te vor ține ani la rând, mai ales că îl vei purta doar câte un sezon pe an.

Accesorii de la Mango de avut în garderobă

1. Botine

Încălțămintea joacă un rol important în viața de zi cu zi și trebuie să o alegem pe cea mai confortabilă. Fie că trebuie să o purtăm în fiecare zi la birou sau doar la ocazii speciale, aceasta trebuie să îndeplinească cele mai riguroase cerințe.

Botinele de la Mango, fie că sunt cu toc sau casual te vor face să te simți confortabil ori de câte ori le vei încălța. Din piele întoarsă sau naturală, găsește perechea potrivită pentru tine și poartă-o la orice ocazie!

2. Poșeta sau rucsacul

Poșeta este accesoriul nelipsit oricărei femei. În ea punem tot ce avem de valoare sau ce ne este necesar de fiecare dată când ieșim din casă.

Ea trebuie să reflecte personalitatea fiecăreia, de aceea Mango are colecții diferite în funcție de nevoi, stil și buget.

Rucsacul este și el un accesoriu necesar în orice graderobă, mai ales că este mai încăpător decât o poșetă simplă și poate fi folosit mai ales la ieșiri informale.

3. Ochelari de soare

Ochii trebuie protejați în orice anotimp, așa că preconceția că trebuie să îi purtăm doar vara este una greșită. Bine-nțeles că îi vom purta preponderent vara, însă aceștia sunt potriviți și iarna, mai ales când zăpada oglindește lumina puternică în ochi sau în parbriz atunci când conduci.

Ochelarii de soare de la Mango sunt potriviți oricărui anotimp, cu filtru UV ridicat pentru o mai mare protecție, cu forme potrivite oricărei fețe, sunt un must have în garderobă.

Orice haină sau accesoriu de la Mango ai alege să ai în dulap te asigurăm că nu va fi o decizie pe care o vei regreta.

Tu ce piese vestimentare sau accesorii de la Mango ai? Ajută și alte cititoare ale noastre să le aleagă pe cele potrivite pentru ele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion