(P) Din nou pe scena Teatrului Național din București, ”Trei surori – Un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov”

regia Radu Afrim / În weekend-ul 3 și 4 iulie, la Sala Studio

(P) Din nou pe scena Teatrului Național din București, ”Trei surori - Un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov”

E știut faptul că Afrim pune rar în scenă dramaturgie clasică, preferând texte contemporane sau scenarii proprii. Atunci când însă o face, propune modernizări extrem de personale și incitante, cu un puternic impact asupra spectatorilor. Lumile recreate de el după texte clasice au stârnit controverse, au deranjat chiar, dar spectacolele sale nu au lăsat pe nimeni indiferent.

Radu Afrim provoacă din nou publicul, oferind un remix al unei piese clasice, o revitalizare halucinantă și extrem de actuală a unei povești spuse de sute de ori, un spectacol puternic, original și șocant care, la fel ca toate creațiile marca Afrim, îi va scoate pe spectatori din zona lor de confort. Departe de montările în care spiritul Rusiei e redat prin clişee, „Trei surori' de Radu Afrim propune o viziune suprarealistă, amestec de absurd, comic, grotesc, dar și de profundă sensibilitate, care plasează povestea celor trei surori în România zilelor noastre. 

Afrim creează un univers care se mulează pe receptivitatea publicului contemporan, cu trimiteri evidente la actualitate, dar care se integrează atât de bine în lumea imaginată de Cehov în urmă cu peste 100 de ani.   „Trei surori' de la TNB nu este o montare „cehoviană' în sensul consacrat al termenului, ci oferă o viziune distinctă, recognoscibilă, în stilul care l-a impus pe Radu Afrim drept unul dintre cei mai neconvenționali și mai talentați regizori de teatru din România.

Din distribuție fac parte: Raluca Aprodu, Flavia Giurgiu, Natalia Călin, Emilian Oprea, Istvan Teglas, Irina Movilă, Ada Galeș, Cirpian Nicula, Florin Călbăjos. 

Pe 3 și 4 iulie, de la ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului Național 'I. L. Caragiale' din București.

Mai multe informații și bilete online: www.tnb.ro

Trei surori

Un scenariu (ne)firesc de liber după Cehov

Traducere: Raluca Rădulescu

Regie/Scenariu/Univers sonor: Radu Afrim

Asistent regie:Mădălina Ciupitu

Scenografie:Irina Moscu

Asistent scenografie:Mădălina Sandu,Arina Balaș

Video:Andrei Cozlac

Sound design:Călin Țopa

Lighting design: Mircea Mitroi, Cristian Șimon

Regia tehnică:Adrian Ionescu

Photo Credit Trei surori  –  Adi Bulboacă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle