(P) DiAmanti.ro vă urează Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii

(P) DiAmanti.ro vă urează Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii

Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și în acest an, 2020, cu toate provocările lui dar și lucrurile frumoase pe care am reușit cu succes să le aducem în viețile clientelor noastre.

Noi suntem DiAmanti.ro, magazin online de fashion încă din 2014. Totul a început cu o colecție foarte cuprinzătoare de genti din piele – poșete, rucsacuri, borsete, portofele, genți dama office dar și casual. Anul acesta, dorindu-ne să aducem mai multe lucruri frumoase în viețile clientelor noastre, ne-am completat colecția cu sute de modele de încălțăminte damă – ghete, pantofi, sandale și balerini marca The Flexx, dar și de la mici producători locali, cu atenție maximă la detalii, finisaje și confort. De asemenea, colecția de bijuterii din aur 18K cu diamante și pietre prețioase de la Orsini, precum și colecția de bijuterii din argint, au completat oferta platformei noastre online, astfel încât anul acesta, de Craciun, clientele noastre să-și poată oferi cele mai frumoase și mai dorite cadouri.

Vă mulțumim încă o dată pentru că ne sunteți alături și vă dorim din suflet să aveți parte de un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii!

Cu drag,

Echipa DiAmanti.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle