(P) DDD Nord, firma care prestează servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție profesionale

DDD Nord, este compania care se bucură de un real succes împotriva dăunătorilor. Aceștia au un istoric de peste 10 ani, timp în care au luptat împotriva dăunătorilor și a bacteriilor.

(P) DDD Nord, firma care prestează servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție profesionale

Serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție oferite de DDD Nord, se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau instituțiilor publice. Acoperirea oferită de firma DDD Nord este una la nivel național, cu puncte de lucru în 12 orașe mari din România: București (sediu central), Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Bacău, Timișoara, Suceava, Focșani, Brașov, Baia Mare, Pitești, Galați.

Dezinsecția în perioada caldă a anului

Perioada caldă a anului este cea care marchează apariția celor mai mulți dăunători de tip insecte. Țânțarii, căpușele, puricii sau gândacii, sunt doar câțiva din dăunătorii care se simt în largul lor vara.

Preîntâmpinarea apariției acestor dăunători de vara se poate face foarte simplu, prin intermediul unor servicii de dezinsecție cu scop preventiv. Recomandăm acest tip de intervenție, deoarece ne asigura un spațiu curat, fără dăunătorii care a putea crea un disconfort ridicat.

În cazul în care dăunătorii și-au făcut prezența deja, necesitatea unei intervenții prin dezinsecție curativă este esențială. De cele mai multe ori eliminarea dăunătorilor dintr-un spațiu nu poate fi făcută dintr-o singură intervenție, acesta trebuie repetată la 2-3 săptămâni, perioada care corespunde cu perioada de incubație a dăunătorilor care fac subiectul dezinsecției.

Dezinfecția împotriva Coronavirus

Această pandemiei cu Covid-19, ne-a făcut mai responsabili, iar acest subiect a fost tratat cu mare atenție și de firma DDD Nord. Gama de tratamente specifice oferite pentru serviciile de dezinfecție este una extrem de variată, toate acestea fiind garantate 100%. Aparatură de ultimă generație utilizată în cadrul procesului de dezinfecție, dar și aparatură cu senzori pe care aceștia o utilizează post-dezinfecție, sunt cele două componente esențiale care stau la baza garanției.

Multe persoane se feresc de dezinfecție, crezând că substanțele biocide utilizate pot afecta sănătatea. În acest context, trebuie să știți că:

  • Dezinfecția se realizează doar în lipsa personalului uman, pentru că aceste biocide să nu fie inhalate;
  • După dezinfecție nu este necesară clătirea sau spălarea suprafețelor, deoarece substanțele utilizate sun biodegradabile;
  • Nu este necesar că spațiul care a fost tratat prin dezinfecție să fie aerisit
  • În funcție de spațiul vizat pentru dezinfecție, acest serviciu poate avea o durata de prestare de la 5 minute, la câteva ore.

Concluzia pentru dezinfecție este una destul de simplă, această NU este periculoasă atât timp cât ea este realizată cu biocide autorizate, cu echipamente speciale și personal calificat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle