(P) Cum să-ți ajuți prietenul să se îmbrace cu stil

(P) Cum să-ți ajuți prietenul să se îmbrace cu stil

Dacă majoritatea femeilor sunt interesate de stil, bărbații, de obicei, nu acordă o atenție atât de mare acestui lucru. Totuși, îți poți ajuta prietenul să înțeleagă cât de mult poate conta alegerea hainelor și că vestimentația poate face diferența în unele cazuri – de exemplu, în cadrul unui interviu de angajare. Te invităm să descoperi în rândurile următoare cum să-ți îndrumi partenerul să facă alegeri vestimentare potrivite stilului și personalității sale:

Încurajează-l să poarte ceva în care se simte comod

Te gândești să îți ajuți partenerul să se îmbrace mai elegant? Ei bine, aceasta ar putea fi o greșeală: dacă iubitul tău preferă hainele lejere, cel mai probabil nu va dori să renunțe la confortul oferit de piesele lui vestimentare preferate. Arată-i însă că se poate simți comod și în ținute care au mai mult stil. Pentru început, încurajează-l să poarte întotdeauna măsurile potrivite și fă-i complimente ori de câte ori face alegeri potrivite. De asemenea, pune-i întrebări legate de stilul lui personal. Odată ce descoperi ceea ce îi place, îți va fi mai ușor să-l ajuți să poarte ceva în care să îi stea mai bine.

Oferă-i haine sau accesorii cadou

Asigură-te că acestea nu sunt doar frumoase, ci se și potrivesc cu personalitatea lui. Spre exemplu, dacă știi că nu îi plac pantalonii office, fă-i cadou o pereche de blugi bleumarin închis. Îi poți oferi și o cămașă Oxford sau un cardigan – piese esențiale în garderoba unui bărbat. Vrei să faci cadou un accesoriu? Cumpără-i prietenului tău un ceas! Acesta îi va completa majoritatea ținutelor și îl va ajuta să-și îmbunătățească imaginea! În cazul în care nu îi cunoști atât de bine gusturile, îi poți oferi cadou un voucher de cumpărături, cu ajutorul căruia își va cumpăra articolele dorite.

Participați la un eveniment

Un lucru este cert: nimeni nu își dorește să lase o impresie neplăcută. Prin urmare, iubitul tău va ști că la un eveniment precum o nuntă sau un botez, trebuie să aibă mai multă grijă la vestimentație și îți va cere ajutorul legat de asta. În această situație, îl poți încuraja să poarte un costum, alături de o cămașă și o pereche de pantofi bărbătești de calitate. Îndeamnă-l să aleagă o cravată de tip self-tie și învață-l cum să-i facă nodul în mod corect. Poți duce lucrurile chiar mai departe și să îi spui să cumpere o ținută realizată pe comandă. Un costum bespoke, chiar dacă are prețul mai piperat față de cel al altora, îi va veni perfect și îl va face să-și dorească să investească mai mult într-o garderobă în care să se regăsească.

Fă curățenie în dulap

Odată ce prietenul tău începe să-și arate interesul legat de imaginea lui, ajută-l să scape de hainele vechi, care nu-l avantajează, din garderobă! Astfel, va realiza că pe majoritatea nu le-a mai purtat de mult timp și că unele articole au defecte și ocupă spațiul degeaba. Totuși, unele piese vestimentare vor avea valoare sentimentală pentru el, motiv pentru care îi va fi greu să se despartă de ele. Explică-i faptul că dacă nu s-a mai îmbrăcat cu ceva de mai mult de un an, înseamnă că nu-l mai reprezintă. Ajută-l, așadar, să păstreze doar hainele care încă sunt bune și care îi reflectă stilul de acum și personalitatea. Pe celelalte le poate dona sau vinde, făcând astfel loc altor piese în dulap. Pentru a trece peste acest pas mai ușor, mergeți la cumpărături în aceeași zi. Ține însă cont de faptul că multor bărbați nu le place să stea prea mult prin magazine – de aceea, ar fi bine să limitezi timpul dedicat acestei activități și să eviți orele de vârf.

Deși poți discuta cu prietenul tău legat de stilul lui vestimentar, să-l ajuți să descopere singur importanța acestuia ar putea fi o idee mai bună. Încurajează-l să poarte haine pe mărimea potrivită și oferă-i cadou un ceas, o cămașă sau un voucher de cumpărături. Pe lângă asta, cheamă-l la un eveniment unde trebuie să fie îmbrăcat elegant. Astfel, în timp va deveni mai conștient de importanța primei impresii și își va dori să arate mai bine. Odată ce se întâmplă acest lucru, ajută-l să scape de hainele vechi și să-și creeze o imagine nouă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion