(P) Cum să te îmbraci la prima întâlnire?

Prima întâlnire poate să-ți dea fluturași în stomac sau chiar ceva mai serios de atât – anxietate. Este normal și multe femei au cel puțin câteva ore (dacă nu chiar zile) de gândit și răzgândit referitor la ce vor purta la întâlnire, despre ce vor discuta, cum va fi partenerul și multe altele.

(P) Cum să te îmbraci la prima întâlnire?

Una dintre întrebările pe care și le pun femeile dintotdeauna înainte de o primă întâlnire este legată de ținuta potrivită. Poate că tocmai ai cunoscut pe cineva interesant pe un site de matrimoniale de pe Lovino, sau poate cunoști persoana cu care te vei întâlni de ceva vreme, întrebarea rămâne. Vrei să faci o impresie bună, dar și să transmiți mesajul potrivit iar ținuta ta este esențială. Să alegi oare perechea de jeans preferată sau să încerci rochia cea nouă cumpărată de curând? Sunt studii realizate despre ce e bine să porți la prima întâlnire, dar și câteva recomandări simple care te vor ajuta să alegi ușor ținuta.

În primul rând, studiile arată că bărbații chiar preferă doamnele în roșu

Da, poate te-ai gândit că e un stereotip care n-are nimic de-a face cu realitatea, totuși studiile arată că bărbații se simt atrași de femeile care poartă roșu. Așa că dacă ai o rochie roșie prin dulap căreia nu i-ai dat prea multă atenție până acum, poate a sosit momentul să o probezi din nou! Acesta este și sfatul unui cunoscut creator de modă american, Bill Blass, care spune că atunci când ai dubii, poartă roșu! Dacă nu ești genul care să se simtă confortabil în roșu sau ți se pare o ținută mult prea sexy pentru o primă întâlnire, rochia neagră este și ea o alegere populară. Totuși, cel mai important este să alegi…

O ținută în care te simți confortabil

Toți am auzit povești (sau le-am trăit pe pielea noastră!) despre cum pantofii erau absolut imposibil de purtat pentru o perioadă semnificativă de timp și tot timpul întâlniri au chinuit posesoarea cu dureri inimaginabile. Sau despre rochii care se ridicau în timpul mersului și dezgoleau prea mult din picior. Și dezastrele vestimentare asociate cu haine nu foarte confortabile sunt nenumărate și teribil de haioase. Ca să eviți acest lucru, e bine să porți ceva ce ai mai purtat și înainte și știi exact cum arată pe tine și cum te simți în hainele respective. Prima întâlnire chiar nu e un moment bun să stai cu gândul numai la pantofi sau daca rochia arată urmele de transpirație de la axilă. Dacă ești tentată să cumperi o ținută nouă pentru această ocazie, poart-o măcar prin casă câteva ore, dacă nu chiar la o întâlnire cu prietenii. Și fiindcă tot am vorbit de ieșit cu prietenii, și ei te pot ajuta să te orientezi în alegerea ținutei potrivite pentru prima întâlnire. Cum? Alege…

O ținută pentru care ești complimentată mereu

Toți avem acea rochie, pantaloni sau fustă care ne aduce complimente de fiecare dată când o purtăm. Aceasta este o opțiune bună pentru o primă întâlnire, indiferent de cât de mult ai purtat-o înainte. Știi clar ce efect va avea asupra partenerului, așa că mergi la sigur! 

Alte lucruri de care trebuie să ți cont în alegerea ținutei pentru prima întâlnire este momentul zilei când aceasta va avea loc și locul. Dacă știi că veți merge la o plimbare prin centru, atunci poate e cazul să renunți la tocuri. În același timp, dacă întâlnirea este la prânz, la o cafea, trebuie să alegi o ținută mai casual, chiar dacă vorbim despre o rochie. Pentru o cină la un restaurant elegant, o rochie sau o fustă sunt mai potrivite decât blugii în care arăți genial. Distracție plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle