(P) Cum să porţi bijuterii argint pentru un look armonios

(P) Cum să porţi bijuterii argint pentru un look armonios

Când vine vorba de bijuterii argint, fiecare femeie îşi doreşte să le aibă în colecţia sa, şi cu cât mai multe, cu atât mai bine! Rolul primordial al bijuteriilor este să ne redea încrederea în noi şi să ne împrospăteze şi completeze ţinuta. O colecţie de bijuterii din argint reuşită subliniază frumuseţea unei femei şi o face pur şi simplu sclipitoare.

 Cu toate acestea, nu este suficient să porţi orice set de bijuterii de argint – ca şi orice alt accesoriu ele necesită maximă atenţie şi gust. Când alegi bijuterii pentru tine, ţine cont de următoarele sfaturi.

  • Bijuteriile din argint trebuie în funcţie de contextul în care le porţi

Pentru ţinute de zi cu zi este recomandabil să porţi bijuterii modeste, fine şi elegante. Pentru ţinutele de seară poţi alege ceva mai îndrăzneţ şi sclipitor.

  • Alege bijuterii în concordanţă cu părul, machiajul ales şi forma feţei

Când vine vorba de coafură şi machiaj, ar trebui să avem în vedere câteva reguli. Trebuie să ţinem cont de coerentă şi armonie. Nu putem purta o brăţară clasică şi nişte cercei modeşti la un machiaj şi o coafură extravagantă. În plus, trebuie să alegem dacă vrem să atragem atenţia prin machiaj, bijuterii sau coafură? Nu e recomandat să arăţi prea încărcată şi extravagant pentru că vei avea un look mai puţin armonios.

  • Când alegem ce bijuterii să purtăm, vom ţine cont neapărat de ţinută

Este bine de ştiut faptul că unele elemente ale unei ţinute exclud anumite tipuri de bijuterii şi va trebui să renunţi la ea, dar într-o anumită situaţie, o ţinută şi bijuteriile se completează reciproc într-un întreg armonios. O rochie neagră se potriveşte perfect cu bijuteriile roşii, mov, verzi sau argintii. Nu uita că nu e recomandat să combini culori prea uniforme sau dimpotrivă, extrem de contrastante. Un accesoriu ar trebui să fie dominant, iar celelalte suplimentare.

Dacă preferi un anumit tip de bijuterii şi doreşti în mod neapărat să le porţi, asigură-te că se potrivesc cu ţinuta.

Este mai bine să pui un accent care să atragă atenţia, decât să exagerezi cu excesul de bijuterii. Dacă îţi pui un colier, completează-l cu cercei mici sau nu-i purta deloc. De asemenea, reţine că bijuteriile bine alese nu trebuie să fie prea scumpe. Ele ar trebui să atragă atenţia prin originalitate, stil, culoare şi formă.

Bijuteriile nu ţin doar de estetică – ele ne însoţesc peste tot şi ne oferă un plus de senzualitate şi încredere în sine. Bijuteriile ar trebui să fie potrivite cu personalitatea şi adecvate stării de spirit actuale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle