(P) Cum ne-am pregătit pentru prima ediție a workshop-ului ELLE New Media School cu ajutorul dispozitivelor Huawei

HUAWEI P40 Pro și HUAWEI FreeBuds 3i au fost gadget-urile aflate în lumina reflectoarelor, în cadrul primei ediții ELLE New Media School, unde s-a vorbit despre rețeaua socială a momentului: TikTok.

(P) Cum ne-am pregătit pentru prima ediție a workshop-ului ELLE New Media School cu ajutorul dispozitivelor Huawei

Miercuri a avut loc primul workshop ELLE New Media School, o serie de evenimente online în cadrul cărora veți afla de la influenceri secretele celor mai populare rețele sociale din România. Și desigur, nu puteam vorbi despre ultimele noutăți în materie de tehnologie fără a avea la dispoziție și niște gadget-uri de top.

Directorul de modă ELLE, Domnica Mărgescu, a stat de vorbă pentru această primă ediție cu Louis Florea, influencer cu peste 400.000 de fani, care a vorbit pe larg despre TikTok, rețeaua socială cu cea mai mare ascensiune la nivel global în acest moment și ce înseamnă să fii un creator de conținut. Cei doi au avut-o ca invitat special prin Skype și pe Laura Savu, Global Community Manager TikTok.

Discuția a fost însă una interactivă, pentru că în orice moment, urmăritorii puteau trimite întrebările pe care Domnica Mărgescu urma să le citească de pe smartphone-ul HUAWEI P40 Pro. Când vine vorba despre video-urile de pe TikTok (care uneori prezintă niște coregrafii foarte complicate), calitatea imaginii este la fel de importantă precum conținutul, a spus la un moment dat Louis în timpul discuției. Iar vârful de lance al telefoanelor Huawei este perfect pentru asta.

HUAWEI P40 Pro vine cu sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision, disponibil în configurație cu camera cvadruplă. Da, sistemul de camere cuprinde acum și o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. Cu ajutorul acestui smartphone, feed-ul tău va fi mai cool ca niciodată!

Atenția Huawei pentru design și performanță se vede și la accesorii. De data aceasta, exemplul perfect sunt căștile HUAWEI FreeBuds 3i, care prezintă un nou design closed fit in-ear și o tehnologie de anulare activă a zgomotului, precum și o autonomie generoasă. Ocazie cu care trebuie să menționăm că la finalul celor patru workshop-uri interactive ELLE New Media School, vom organiza un concurs cu câteva întrebări din sesiunile noastre vom desemna, în urma lui, 14 câștigători care vor câștiga 10 vouchere pentru servicii Splash (în valoare de 250 lei fiecare, care vor putea fi folosite în aplicația Splash) și 4 perechi de căști HUAWEI FreeBuds 3i.

Toate aceste device-uri se află într-o simbioză perfectă, pentru că HUAWEI MateBook X Pro (cel mai recent notebook din portofoliul companiei), HUAWEI MatePad Pro (tableta vârf de gamă, potrivită persoanelor creative), HUAWEI P40 Pro și HUAWEI FreeBuds 3i fac parte din ecosistemul propriu Huawei prin care produsele sunt interconectate rapid prin OneTap, utilizatorul obținând o interacțiune mai simplă între dispozitive și posibilități multiple de conexiune și partajare a informațiilor.

Fii, așadar, cu ochii pe ELLE New Media School pentru a afla mai multe despre rețelele sociale despre care discută toată lumea și cum te poți afirma și tu, cu ajutorul unor gadget-uri premium.

Citește și:
Huawei MatePad Pro: Un Mobile Office cool, pe care creativii îl pot folosi de pe plajă sau din parc și care transformă fiecare viziune artistică în realitate

Foto: Robert Hanciarec

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial