(P) Costumele de mire Bespoke vs. Made to Measure

Ai nevoie de idei pentru costumul de mire realizat la comandă? Există case de modă care oferă consiliere gratuită și vor cu orice preț, ca un costum să se potrivească cât mai bine, în funcție de forma corpului clientului.

(P) Costumele de mire Bespoke vs. Made to Measure

Designerii pun la îndoială calitatea costumelor Made to Measure și Ready To Wear, deoarece acestea nu sunt potrivite pentru evenimentele deosebite și nu le pot satisface nevoile clienților pretențioși.

Dacă vrei să arăți foarte bine în cea mai importantă zi din viața ta, acum ai ocazia să-ți faci la comandă unul dintre cele mai frumoase costume de mire din 2021, care va fi unic, confortabil și cel mai elegant de la nunta ta.

Costumele de mire Bespoke

Casele de modă și designerii din acest domeniu, al croitoriei masculine la comandă (bespoke), inovează zi de zi, pentru a crea noi tendințe, în ceea ce privește costumele pentru bărbați, pentru evenimente deosebite, cum este și nunta. Una dintre acestea este Filip Cezar Bespoke – un concept masculin care reflectă prin eleganță stilul specific.

Dacă îți dorești să ai stil, rafinament și eleganță, nu trebuie să fii bogat ca să te îmbraci frumos. Scump nu este întotdeauna același lucru cu elegant. Merită însă să plătești bani în plus ca să mergi la un croitor cu experiență, la o casă de modă cum este Filip Cezar. În acest fel poți decide ce ținută de mire vrei pentru nunta ta și care stil ți se potrivește mai bine.

ești în căutarea calității, a unei țesături deosebite (care provine de la producători de marcă, din Italia, Franța, Spania sau Anglia) și a unor accesorii, detalii speciale de personalizare, pentru a atrage atenția și admirația celor din jur, atunci trebuie să comanzi un costume mire de la casa de modă Filip Cezar. Detaliile, care schimbă totul, pot fi folosite și modelate de către croitori cu experiență de peste 30 de ani, în funcție de preferințele tale, pentru ca la final să fii cu adevărat impresionat.

Filip Cezar oferă consiliere gratuită, materiale pline de rafinament, finisaje perfecte, pentru ca tu să fii îmbrăcat într-o ținută de ceremonie, demnă de admirație, o expresie modernă a luxului pentru bărbați. Vei fi ghidat în alegerea ținutei, a tiparului personalizat, a tipului de material, de rever de la sacou, a tipului de închidere (brandenburg, la un singur nasture, sau la două rânduri de nasturi), dar și în ceea ce privește aspectul umerilor, a butonierelor, a numărului de nasturi, tip de buzunare și accesorizare a sacoului (papion, cravată, batistă).

În timpul primei întâlniri, de la casa de modă Filip Cezar, vei fi întâmpinat de un consilier și de croitorul principal pentru o măsurare. După ce vei alege materialul, detaliile, finisajele manuale, croitorii se vor dedica pe deplin realizării comenzii. În cel mult 20 de zile lucrătoare, costumul de mire va fi gata și va arăta perfect, conform dorințelor tale.

Costumele de mire Made to Measure

Dorința oricărui bărbat este de a avea un costum dintr-o țesătură spectaculoasă, care să fie elegant și confortabil de purtat.

Unii bărbați însă, fiind limitați de buget, aleg costumul de mire dintr-o categorie Made to Measure, care este inferioară celei Bespoke. În acest caz, tiparul nu poate fi personalizat, iar gama de țesături și accesorii este mai redusă și deci costumul nu va mai avea un stil unic, super elegant și personalizat.

Există și niște chilipiruri pentru bărbații cu probleme financiare, sau care chiar nu vor să cheltuie prea mult pentru ținuta vestimentară, ca de exemplu costumele pentru bărbați Ready To Wear, din magazinele fashion din București.

În concluzie, alege ceea ce îți place, fă-ți un costum de mire la comandă, pentru că la cel mai important eveniment din viața ta este le fel de important să te simți confortabil, pe cât este să te simți frumos și admirat. Opțiunea personalizată Bespoke este perfectă pentru tine, dacă îți dorești o croială unică, mai accesibilă decât ți-ai putea imagina și care să funcționeze pentru tine,  în orice ocazie ai avea. Prin croitoria personalizată se poate crea o gamă variată de modele, începând de la cele mai subtile și până la cele mai îndrăznețe, din care tu sau orice bărbat poate alege stilul de vestimentație preferat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion