(P) Ce flori să dăruiești unui bărbat? La Maison d’Or găsești cele mai potrivite astfel de cadouri

De cele mai multe ori, florile sunt asociate cu feminitatea și sunt dăruite de obicei doamnelor.

(P) Ce flori să dăruiești unui bărbat? La Maison d'Or găsești cele mai potrivite astfel de cadouri

Cu toate acestea, să oferi un aranjament floral bărbaților este un gest de admirație și deloc nepotrivit, chiar dacă de-a lungul timpului, o astfel de situație ți-a dat bătăi de cap. Care sunt florile potrivite pentru un bărbat, unde le găsești și care sunt ocaziile potrivite pentru a face un astfel de gest, vei afla citind acest articol.

Ce flori se potrivesc barbatilor?


Atunci când alegi un buchet de flori pentru bărbați trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. Bărbații preferă lucrurile simple, iar în cazul florilor nu fac rabat. Astfel, pentru ei sunt potrivite aranjamentele florale simple, elegante, minimaliste și cu un considerabil impact vizual. În ceea ce privește culoare, cele mai potrivite sunt culorile puternice ce impactează, precum roșul, portocaliul sau violetul, iar specialiștii florali recomandă aranjamentele monocrome sau cele formate din două culori.

Cum poți exprima rafinament și eleganță? Ei bine, buchetele de flori formate din crini albi și trandafiri pot transmite aceste două caracteristici, dar și devotamentul. Un buchet de trandafiri roșii este perfect pentru partenerul tău de viață, fie că vorbim de iubitul sau soțul tău, iar crizantemele denotă un gest de prietenie. De asemenea, un aranjament floral compus din garoafe roșii exprimă dragostea și admirația și este potrivit pentru  fi oferit colegilor de muncă, cu ocazia reusitelor profesionale. Nici florile exotice nu sunt o idee rea. Spre exemplu, anthurium sunt o alegere bună, pentru că oferă un aspect vizual deosebit și impresionează.

Pe lângă florile alese poți adăuga și o sticlă de băutură de colecție, rafinată, care să ofere un plus de eleganță și finețe gestului tău.

Când oferim flori barbatilor?

Cea mai comună ocazie pentru a oferi flori barbatilor este aniversarea, fie că vorbim de ziua numelui sau de ziua de naștere, buchetele de flori și aranjamentele florale sunt cele mai potrivite.

O altă ocazie potrivită este avansarea în viața profesională sau reușitele de la actualul loc de muncă. Fie că vine din partea unui apropiat sau a unui coleg, această ocazie este momentul perfect pentru a oferi flori unui bărbat. Acesta va știi că gestul tău vine din suflet, iar astfel îi vei putea ura mult noroc într-un mod frumos.

Pentru a-i arăta că îți pasă și că ești alături de el și în momentele grele, pentru situațiile mai puțin fericite, atunci când este la spital, un buchet de flori este potrivit. În astfel de situații se potrivesc culorile calde și duioase, fără parfum.

Florile potrivite într-o gamă variată din care poți alege exact ce îți dorești găsești la florarie in Rond Alba Iulia din București, Maison d`Or.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle