(P) Behind the cover

Coperta ediției de martie a dus-o pe Cristina Crăciun, fashion editor ELLE, tocmai până în Los Angeles. Află chiar de la ea cum a fost această aventură prin relatarea poveștii de behind the cover.

(P) Behind the cover

Când am aflat că urmează să plec tocmai la Los Angeles pentru a realiza ședința foto de copertă a ediției de martie, evident m-am bucurat! Nu mai fusesem la L.A. și eram ferm convinsă că va fi o experiență unică.

Însă până la plecare, am trecut prin mai multe variante de concept, ajungând în cele din urmă la un mood de surf, combinat cu accente couture. Aceste accente couture au venit sub forma bijuteriilor Teilor, care s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru acest shooting.

Nu a fost deloc greu să le aleg din magazin, problema principală era la ce sa renunț, pentru că recunosc că eram un pic temătoare să plec peste mări și țări cu tot portofoliul de diamante și alte pietre prețioase din colecțiile Teilor.

Până la urmă însă selecția s-a potrivit perfect cu contextul și locația acestui shooting!

Ședința foto a avut loc în Malibu, California, într-o superbă casă chiar la malul oceanului, iar protagonista, Maya Henry, arăta perfect îmbrăcată în ținutele sport, bijuteriile Teilor fiind exact contrastul pe care mi l-am dorit cu mood-ul de vară, mare, soare și surf.

Descoperă întreg pictorialul în ediția de martie a revistei ELLE!

Credit foto: Edward Aninaru

Bijuterii: Teilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial