(P) Balerinii din piele: pe cât de simpli, pe atât de confortabili

De îndată ce vremea începe să se încălzească şi hainele de iarnă sunt înlocuite cu ţinutele uşoare, ştim că primăvara este la doi paşi şi că vom avea nevoie de încălţăminte adecvată, mai exact de balerini din piele.

(P) Balerinii din piele: pe cât de simpli, pe atât de confortabili

 Aceștia se găsesc în diverse stiluri, pot fi simpli, eleganţi sau sofisticaţi şi reprezintă soluţia preferată de multe femei. Confortabili şi versatili, aceştia pot pune în valoare ţinute variate, pentru ocazii diferite.

Ce sunt balerinii?

Aşa cum sugerează şi numele, aceşti pantofi sunt inspiraţi din stilul delicat al încălţămintei de balet şi se pot recunoaşte uşor datorită formei clasice, inconfundabile, caracterizată de simplitate, vârf rotunjit şi talpă subţire şi joasă. Uşori şi foarte flexibili, creează senzaţia că nu ar exista în picioare, oferind confort şi libertate maximă în timpul mersului.  

Pe măsură ce au dobândit popularitate, designul tradiţional a fost modificat. În prezent, modelele de balerini piele sunt extrem de variate, potrivite mai multor ţinute şi pentru orice ocazie: cu sau fără curele, cu vârf rotunjit sau ascuţit, decupaţi pe lateral sau în faţă, cu accesorii sofisticate precum fundiţe, catarame, decoraţii metalice sau ştrasuri etc. 

Pentru ce anotimpuri sunt recomandaţi?

Balerinii din piele sunt, în primul rând, pantofi de primăvară. Cu puţină inspiraţie, însă, se pot asorta incredibil de bine în ţinute variate, pentru diverse ocazii, şi se pot purta până la sfârşitul toamnei. Această versatilitate îi recomandă ca fiind alegerea inspirată pe care te poţi baza aproape întregul an, dacă vremea nu este umedă sau friguroasă. 

Pentru ce ocazii sunt potriviţi?

Sunt foarte puţine ocaziile în care aceşti pantofi nu ar trebui purtaţi şi foarte puţine moduri în care poţi greşi cu ei! Datorită modelelor variate şi stilate, unele chiar sofisticate şi elegante, dacă vei evita asocierea cu colanţi sau şosete, îi vei putea purta aproape peste tot. Iată câteva ocazii în care poţi purta balerini din piele:

  • La birou – Modelele simple, cu design elegant, vârf rotunjit şi talpă plată sunt genul de încălţăminte care asigură echilibrul perfect între eleganţă şi confort – combinaţia ideală pentru ţinutele de birou.
  • La petreceri – Dacă vrei să arăţi superb, dar nu îţi place să porţi tocuri, balerinii sunt cei mai buni prieteni ai tăi! Îi poţi găsi în variante atât de atrăgătoare, că nu vei mai avea nevoie de tocuri pentru a arăta elegant! Alege modele din piele întoarsă bej, cu cataramă cu ştrasuri, şi poţi să fii sigură că vei avea un aspect festiv şi, totodată, că ringul de dans va fi al tău întreaga noapte!
  • La nuntă – Încălţămintea aceasta flexibilă, cu talpă joasă, evocă graţie şi eleganţă, adică exact ceea ce este necesar pentru ţinutele de nuntă. Alege o pereche de balerini piele naturală cu toc argintiu oglindă, bej sau negri, precum cei disponibili pe Capricia.ro, şi bucură-te de o seară de vis!
  • La un interviu – Ţinuta pentru un interviu trebuie să fie inteligentă şi sobră. Rămâi la modelele cât mai simple, cu vârful rotunjit şi ornamente clasice minimaliste din piele lucioasă bej, cu cataramă în faţă. Asortează-i cu o fustă smart, lungă până deasupra genunchilor sau cu un costum office cu pantaloni.
  • Pentru fiecare zi – Sunt perfecţi pentru ţinutele casual cotidiene, necesare pentru excursii, cumpărături sau ieşiri în parc cu familia sau prietenii.

Te simţi inspirată? Este timpul să faci unele cumpărături! Explorează şi tu ultimele modele de balerini din piele şi alege stilul perfect pentru ţinutele şi necesităţile tale!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion