(P) Ambalaj regândit cu noul pachet cadou The Botanist

The Botanist a lansat un nou pachet cadou inovator, care încurajează fanii să refolosească ambalajul pentru cultivarea plantelor aromatice acasă

(P) Ambalaj regândit cu noul pachet cadou The Botanist

Pachetul cadou include o sticlă de gin artizanal Islay Dry și un tin planter personalizat, decorat cu denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla  iconică The Botanist.

Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi  refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor aromatice. Sperăm ca fanii să cultive plante aromatice acasă pentru a le folosi la crearea cocktailurilor preferate, marca The Botanist.

Douglas Taylor, Director Executiv al Distileriei Bruichladdich a declarat: „În calitate de distilerie acreditată B Corp, ne străduim să promovăm sustenabilitatea în tot ceea ce facem. Acest pachet cadou marca The Botanist este o premieră pentru noi: prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să investească în și să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în propria casă, puteți experimenta cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil.”

Alături de tin planter, pachetul cadou include o sticlă de 70cl The Botanist precum și o listă de rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă. Produs pe îndepărtata insulă hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă,  poate fi savurat sec, într-un G&T decorat cu plante locale și de sezon, sau într-un cocktail.

Setul cadou The Botanist va fi disponibil la comercianți selectați, precum și pe site-ul www.beicevrei.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle