(P) Alege o șampanie fină pentru o seară reușită cu fetele!

Ce poate fi mai potrivit pentru o seară reușită cu fetele decât o sticlă de șampanie de cea mai bună calitate?

(P)  Alege o șampanie fină pentru o seară reușită cu fetele!

Îți prezentăm mai jos câteva dintre cele mai bune băuturi pe care le poți găsi în magazinul online Beicevrei.ro. Fiecare dintre ele poate reprezenta elementul secret care să confere distincție și stil unei întâlniri cu prietenele. 

Piper Heidsieck Brut – băutura caselor regale

Povestea acestui celebru producător francez începe în anul 1777, odată cu Louis Heidsieck, un tânăr de origine germană care a știut să profite de minunatul sol al provinciei Champagne pentru a crea o băutură efervescentă și în același timp delicată. Bulele ei fine au făcut-o nelipsită de la mesele capetelor încoronate din Europa.

La fel ca în urmă cu două secole, această sampanie este produsă și în prezent dintr-un cupaj care cuprinde 50-55% struguri din soiul Pinot Noir, amestecat cu proporții mai mici de Pinot Meunier, Chardonnay și vinuri de rezervă ale casei franceze. 

Rezultatul este o licoare de culoare galben deschis, strălucitoare, elegantă, cu perlaj fin și persistent. Textura sa acidulată se liniștește doar atât cât să deschidă calea aromelor de pomelo, struguri albi și fructe zemoase. O sticlă de 0,75 litri este disponibilă la prețul de 129,98 de lei, redus de la un preț inițial de 196,11 lei.

Moet & Chandon Brut Imperial – șampania preferată a împăratului Napoleon!

E posibil să te simți chiar mai bine decât o prințesă, atunci când savurezi un pahar de șampanie! Dacă simți că meriți ce e mai bun, alegerea perfectă este Moet & Chandon Brut Imperial, sortimentul care a fost creat, după cum îi spune și numele, pentru singura demnitate din lume care era mai presus decât cea regală: cea imperială!

Brandul fusese creat încă din 1749 de Claude Moet, însă faima internațională a fost atinsă datorită aprecierii care i-a fost arătată de însuși împăratul Napoleon Bonaparte, cel care a fost, timp de 15 ani, cel mai puternic om din Europa. 

Acum, la mai bine de două secole după ce Napoleon cucerea continentul, Moet & Chandon a cucerit lumea întreagă. Soiurile clasice Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay se îmbină într-o delicioasă licoare de culoare galben-pai, cu reflexii verzui. 

O sticlă de 0,75 litri poate fi cumpărată la prețul de 177,31 de lei, redus de la un preț inițial de 290,01 lei. 

Laurent Perrier La Cuvee Brut – prezentă în peste 120 de țări

Casa Laurent Perrier a fost creată în urmă cu 209 ani și, de atunci, reușește să îmbine respectul pentru tradiție cu utilizarea tehnologiei moderne. Astfel, în 1950 s-a numărat printre primii producători de șampanie care au folosit rezervoare de oțel și procedeul fermentării la temperaturi scăzute. 

La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonnay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din rezerva proprie. Datorită acestei combinații, oferă un parfum delicat și proaspăt și un gust difuz de fructe. 

Are o culoare clară de galben pai, care pune în evidență perlajul fin și persistent. O sticlă de 0,75 litri poate fi cumpărată la prețul de 179 de lei, redus de la un preț inițial de 285,60 de lei.

sampanie

Vizitează magazinul online Beicevrei.ro și vei avea șansa de a descoperi sortimentul de sampanie care ți se potrivește! Astfel, te vei putea răsfăța la fel ca la o curte regală! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle