(P) Ai grijă de tenul tău în fiecare zi și protejează-l de agresiunile externe!

Știai că nu doar temperaturile extreme și radiațiile soarelui atacă pielea și provoacă semne de îmbătrânire?  Lumina albastră a ecranelor îmbătrânește prematur tenul.

(P) Ai grijă de tenul tău în fiecare zi și protejează-l de agresiunile externe!

Așa că, dacă stai multe ore în fața calculatorului, a telefonului mobil sau a tabletei, este bine să alegi o gamă de îngrijire care să te ajute să contracarezi efectele luminii albastre.

Ai grijă de tenul tău în fiecare zi și protejează-l de agresiunile externe pentru a te bucura mai multă vreme de o piele catifelată și fără semne vizibile de îmbătrânire. 

Lipsa luminii naturale, supra-expunerea la ecranele dispozitivelor electronice  și somnul insuficient perturbă bioritmul natural al pielii. 

Dacă îți dorești un ten catifelat și lipsit de riduri, trebuie să acorzi o atenție deosebită ritualului de îngrijire a pielii.

Demachierea și curățarea!

Chiar dacă nu ai folosit makeup, dar mai ales dacă ai folosit, nu uita să îți cureți tenul înainte de a merge la somn. Curăță în profunzime tenul, cu demachiant sau apă micelară și apoi cu produse de curățare special adaptate tipului tău de ten.

În timpul zilei tenul are nevoie de protecție, iar în timpul nopții are nevoie de regenerare!

Hidratarea și hrănirea!

Aplică un ser și o cremă hidratantă  care acționează în timp ce  dormi. Și nu uita de zona sensibilă a ochilor. Este ideal să aplici o cremă de ochi și să masezi cu degetul inelar toată zona, pentru a facilita pătrunderea cremei în piele.

Crema de noapte Blue Techni Liss cu acțiunea sa regeneratoare crono-activă reface pielea, astfel încât ridurile sunt reduse și pielea își recapată vitalitatea. Textura sa de gel albastru intens se transformă într-un ulei la contactul cu pielea, pentru o senzație de relaxare și o noapte liniștită. 

Conține un complex de ingrediente: acid hialuronic cu greutate moleculară mare pentru o acțiune antirid la suprafața pielii; Melărea (Vitex) încapsulată: conține fito-endorfine care promovează metabolismul tuturor celulelor, inclusiv sinteza colagenului, ajungând la reducerea ridurilor; Extract de Unguraș: scut anti-lumină albastră ce compensează lipsa de lumină naturală prin restaurarea mesajelor corecte în celule.

Dimineața, o curățare a depunerilor de peste noapte este necesară pentru a putea aplica din nou serul și o cremă de zi. 

Blue Techni Liss Ser Concentrat este special creat pentru reducerea vizibilă a ridurilor și liniilor fine. Umple din interior, netezește la suprafață, hidratează și hrănește tenul. Textura specială îl face să fie ușor absorbit de piele pentru efecte imediate și de durată. Aplică-l în fiecare dimineață pe tenul curat și bucură-te de un ten proaspăt întreaga zi.

În lupta cu agresiunile de peste zi, Blue Techni Liss Cremă de Zi este aliatul perfect. Pielea este protejată de lumina albastră a ecranelor dispozitivelor electronice, ridurile și liniile fine sunt netezite de la interior, iar pielea rămâne catifelată și luminoasă.

Blue Techni Liss Cremă de Ochi este un tratament miracol special formulat pentru a proteja pielea fină din jurul ochilor, dar și pentru a netezi ridurile și liniile fine deja formate pe conturul acestora. Iluminează zona ochilor și luptă zi după zi cu cearcănele persistente. Sistemul încorporat de masare, combinat cu textura perlată a cremei, pătrunde cu rapiditate în piele și netezește cu ușurință ridurile laba gâștei'.

Tenul tău merită tot ce este mai bun! Iar tu meriți un ten proaspăt și luminos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty