(P) Adorăm reducerile online! GLAMI vă aduce un eveniment exclusiv cu până la -70%: GLAMIDAYS

(P) Adorăm reducerile online! GLAMI vă aduce un eveniment exclusiv  cu până la -70%: GLAMIDAYS

Pantofi de seară, cât mai mulți pantofi de seară… vă sună cunoscută această mantră? Cu toc subțire, stiletto, coturn, toc gros, kitten heel, într-o multitudine de combinații și texturi, pentru că, vorba lui Kenneth Cole, „o femeie obișnuită se îndrăgostește de 7 ori pe an. Doar 6 sunt pantofi.'

Pentru că nu putem avea niciodată prea multe shopping extravaganzas, motorul de căutare online de modă www.glami.ro ne aduce un eveniment exclusiv: cea de-a patra ediție GLAMIDAYS, o sărbătoare anuală în care vizitatorii GLAMI se pot delecta cu ceea ce considerăm a fi unele dintre cele mai valoroase cumpărături și reduceri online pentru haine, încălțăminte, accesorii.

Cireașa de pe tort? Anul acesta, GLAMIDAYS aduce coduri de reducere de la mai mult de 30 de magazine online, pentru colecțiile noi! Trebuie doar să revendicați cuponul de reducere pentru fiecare achiziție, pentru a accesa aceste prețuri preferențiale. Vorbim de +60.000 de produse cu reduceri online

Un weekend întreg de shopping – marcați-vă calendarele!

Reducerile online la noile colecții ale magazinelor participante vor fi live în următoarele patru zile (în perioada 16-19 octombrie), cu până la -70% la promoțiile de la unele branduri și magazine-cult, precum Spartoo, Answear, Astratex, Bibloo, Bonprix și multe altele. Lista completă a ofertelor e doar la un click distanță. Și ce găsiți în pagina dedicată GLAMIDAYS? Oferte online exclusive de haine pentru femei, reduceri la haine bărbați, copii, încălțăminte, accesorii și bijuterii – și da, suficiente oferte și pentru pantofi de seară.

De ce ar trebui să profitați din plin de GLAMIDAYS

Chiar și fashionistele caută un echilibru posh între calitate și accesibilitate la shopping.

În plus, pe platforma GLAMI România mai poți face ceva WOW: căutarea de produse prin imagini! Cum funcționeazã? Să zicem că vă doriți o pereche nouă de… ați ghicit: pantofi de seară. Dacă ar fi să încărcați o imagine cu modelul dorit pe www.glami.ro, în câteva secunde veți putea accesa toate produsele din catalogul GLAMI similare. Pe de altă parte, dacă doriți să țineți pasul cu cele mai noi tendințe, GLAMI.ro vă oferă câteva opțiuni predefinite de căutare prin imagini, pe baza celor mai populare căutări ale altor utilizatori. Și apoi, voilaaa… aveți șansa să vizualizați produse similare și să le și sortați cu ușurință – de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, preferatele altor clienți și cele mai noi intrări în catalogul de produse.

Acestea fiind spuse, vă vom lăsa să vă bucurați din plin de GLAMIDAYS, cumpărăturile în care cupoanele de reducere chiar contează! 

Cumpărături de modă personalizate, pe www.glami.ro

Lansat în 2017 în România, GLAMI.ro oferă cumpărătorilor online de modă o destinație unică pentru shopping și posibilitatea de a accesa sute de mii de produse, dar și de a găsi rapid reducerile online potrivite nevoilor, gusturilor și bugetului lor.
Pe GLAMI.ro ofertele de modă sunt clasificate în mod corespunzător, astfel încât utilizatorul își găsește întotdeauna brandurile preferate.
Primul motor de căutare e-fashion din România are peste 300 de magazine partenere înregistrate pe www.glami.ro și peste 700.000 de produse de la +12.000 de mărci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial