(P) 8 idei de cadouri pentru bărbați

Bărbații din viața ta merită să fie celebrați, fie că este ziua lor de naștere, onomastică sau altă ocazie în care sunt sărbătoriții zilei. Fie că vorbim despre tatăl, bunicul, fratele sau partenerul tău, fiecare bărbat se bucură enorm atunci când primește un cadou inspirat.

(P) 8 idei de cadouri pentru bărbați

Dacă se apropie o zi importantă și dorești să surprinzi un bărbat cu un dar potrivit, poți alege cu încredere una dintre variantele de mai jos. Cu siguranță, cadoul tău va fi foarte apreciat!

1. Un smartwatch

În general, bărbații adoră tehnologia, mai ales ultimele apariții în materie de gadgeturi. Un ceas inteligent poate reprezenta o variantă foarte bună de cadou, mai ales dacă vei alege unul potrivit stilului de viață al destinatarului.

Optează pentru un ceas sport, dacă acesta este activ, merge la sală sau face drumeții montane. Dacă bărbatul este, mai degrabă, orientat spre carieră și afaceri, oferă-i un smartwatch elegant, care să îi monitorizeze somnul și nivelul de stres.

2. Un set de îngrijire pentru barbă sau păr

De cele mai multe ori, bărbații se axează atât de mult pe jobul lor și pe alte responsabilități cotidiene, încât uită complet să aibă grijă cu adevărat de ei înșiși.

Oferă-i unui bărbat din viața ta prilejul de a face o pauză și de a se răsfăța. Cadoul tău poate conține uleiuri sau accesorii speciale pentru barbă sau, după caz, produse de îngrijire și styling pentru păr.

3. Un set elegant pentru vin

Orice bărbat apreciază un vin bun și rafinat. De aceea, dacă dorești să-l surprinzi plăcut, dăruiește-i un set elegant, cu suport și accesorii pentru vin, pe care să-l folosească alături de tine sau alături de prieteni.

Înainte să cumperi vinul, fă puțină cercetare și află ce soiuri preferă. Cu siguranță, este un cadou pe care îl va aprecia enorm!

4. Un multitool universal

Dacă bărbatul căruia urmează să-i oferi cadoul este o persoană tehnică, pasionată de mașini, motociclete sau de montat obiecte, fă-i cadou o unealtă multifuncțională, care să includă tot felul de instrumente utile în călătorii și nu numai: șurubelniță, chei, briceag, patent și așa mai departe.

5. Un voucher sau o invitație la masaj

Cum altfel îți poți arăta iubirea și grija dacă nu oferindu-i bărbatului din viața ta o ocazie de răsfăț și relaxare? Invită-l să uite, măcar pentru două ore, de stres, probleme, griji și responsabilități. Dăruiește-i un voucher cadou la un centru spa sau o invitație la un masaj relaxant. Îți va mulțumi ulterior!

6. O carte inspirată

Cărțile pot reprezenta cadouri geniale pentru oricine, mai ales atunci când sunt alese cu grijă. Poți dărui o carte de dezvoltare personală sau financiară, o carte SF sau o carte de nonficțiune, despre un subiect de care destinatarul cadoului este foarte pasionat. Nu ai cum să dai greș!

7. Un set pentru cafea de specialitate

Dacă bărbatul care urmează să primească un cadou din partea ta apreciază o cafea bună, îi poți face cadou un kit special, care să includă o ustensilă pentru preparare (V60, Aeropress, presă franceză), precum și accesorii, o cafea boabe premium, o râșniță și, eventual, o cană elegantă. Diminețile sale nu vor mai fi la fel!

8. O piesă vestimentară clasică

Dacă nu cunoști extrem de bine bărbatul căruia îi cumperi un cadou, poate fi foarte greu să alegi haine pentru acesta.

Totuși, oricine ar fi destinatarul, poți opta întotdeauna pentru o piesă vestimentară clasică, precum un pulover subțire, un tricou calitativ sau o cămașă standard, de la un brand de renume.

Orice ai alege din lista de mai sus, asigură-te că vei completa cadoul și cu o felicitare scrisă de mână. Nu trebuie să scrii foarte mult, ci doar să te exprimi sincer. Cu siguranță, reacțiile vor fi pozitive!

Sursa foto: www.pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle