Oysters & Bubbles Night, în fiecare joi la BONE Restaurant

Oysters & Bubbles Night, în fiecare joi la BONE Restaurant

Vara aceasta, restaurantul BONE te invită să savurezi cele mai fine gusturi și texturi, într-o atmosferă vibrantă care anuntă începutul weekendului. 

În fiecare joi, restaurantul de pe Calea Floreasca 198, organizează 'Oysters & Bubbles', o seară specială în care preparatele vedetă sunt stridiile, iar pairingul ideal este prosecco. Fiecare client care comandă stridii primește un pahar de prosecco din partea casei! 

La degustarea în avanpremieră a stridiilor Gillardeau acompaniate de prosecco au participat vedete și influenceri precum Alexia Talavutis, Xonia, Natalia Mateuț, Gina Chirilă, Lucy Faur, Manuela Lupașcu, Maria Vigheciu, Laura Musuroaiea, Denisa Matei și Andra Ghinea. 

Seara a fost una elegantă, iar experiența culinară exclusivistă a continuat cu preparate din meniul de bază al restaurantului BONE, precum: Salata Caesar cu King Crab, Dim-sum cu creveți și rață, Spring Rolls cu foie gras, Crudo de sea bass cu ghimbir sau Sole Meuniere. 

Construit în jurul conceptului 'surf & turf', restaurantul BONE reunește aromele bogate ale mării și generozitatea pământului într-o experiență culinară unică în București. Atât iubitorii de fructe de mare și pește, cât și cei care apreciază preparatele fine din carne sau vinurile premiate, vor regăsi gustul preferat în meniul BONE.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial