Nuanțe de blond ușor de realizat chiar la tine acasă

Se apropie sărbătorile de iarnă și îți dorești să strălucești? În acest articol ți-am pregătit câteva propuneri de nuanțe spectaculoase de blond pe care le poți realiza chiar la tine acasă. 

Nuanțe de blond ușor de realizat chiar la tine acasă

Se apropie sărbătorile de iarnă și îți dorești să strălucești? În acest articol ți-am pregătit câteva propuneri de nuanțe spectaculoase de blond pe care le poți realiza chiar la tine acasă. 

Anul 2022 a fost anul nuanțelor de blond cenușiu, blond platinat, blond miere, blond blond caramel sau a blondului închis. Pe lângă acestea și blondul rose a făcut furori, fiind o culoare foarte populară în rândul multor vedete, având o culoare caldă de aur-roșiatic. 

Pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, îți recomandăm următoarele opțiuni:

  • Blond nordic – O nuanță ideală pentru femeile cu un ten deschis la culoare și cu ochii albaștri sau verzi, deoarece produce luminozitate și accentuează volumul părului.
  • Blond caramel – Adorabilă, această nuanță se adaptează foarte ușor oricărui tip de ten sau culoare a ochilor. Avantajul principal al acestei nuanțe este intensitatea culorii, deoarece poate fi foarte versatilă.
  • Blond auriu – O nuanță simplă, dar plină de feminitate și eleganță! Pe lângă faptul că va  pune în evidență trăsăturile cele mai frumoase ale persoanei care o poartă, îi va oferi și un efect surprinzător de căldură și luminozitate.
  • Blond irizat – Acest blond are o strălucire aparte. Dacă ești o persoană care apreciază naturalețea și simplitatea, blondul irizat este nuanța perfectă pentru tine!
  • Blond rose – Votată și de specialiști una dintre cele mai populare nuanțe ale anului 2022, acest blond este magic. Având tonuri moderne de trandafiriu și auriu, această nuanță este o alegere șic și îndrăzneață care va atrage cu siguranță atenția. 

După ce ai ales nuanța de blond, ține cont de sfaturile specialiștilor pentru a putea obține rezultate impecabile la tine acasă. În primul rând, respectă ordinea fiecărui pas și neapărat, să ții cont de informațiile pe care le regăsești în prospectele incluse în cutiile de vopsea pentru păr.

Cum arată rutina perfectă pentru părul vopsit? Pentru început vei avea nevoie de produse dedicate părului vopsit, respectiv un șampon, un balsam, o mască, un ulei și o cremă leave-on. Folosind produse cu ingrediente care ajută la menținerea pigmentului în firul de păr, te vei putea bucura de nuanța ta de blond mai mult timp. Dacă părul tău este blond deschis, grizonat sau alb, poți folosi și un șampon nuanțator care atenuează tenta gălbuie și îți oferă o strălucire naturală și uniformă. 

Chiar dacă nuanțele de blond sunt considerate cele mai spectaculoase, acordă o atenție desăvârșită pentru întreținerea pigmentului, astfel încât să ai parte de un look care va atrage toate privirile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial