Nu-ți mai ascunde petele chipului cu fond de ten – tratează cu Rodd

Pentru fiecare problemă a tenului tău încerci un alt produs de fiecare dată. Ce-i drept trebuie să îți cunoști mai întâi de toate tenul și să înțelegi ce are nevoie.

Nu-ți mai ascunde petele chipului cu fond de ten – tratează cu Rodd

Iar mai apoi să triezi ce este mai bun din ce e mai bun. Ar trebui să primeze în alegerile tale produsele cosmetice și de îngrijire pe bază de extracte naturale. Natura ne oferă de fiecare dată o soluție pentru toate problemele pe care le avem. 

Create cu ingrediente din natură, într-un mix bine ales și cu eficiență dovedită, produsele de la Rodd – cu pagina oficială rodd.ro – te vor încânta. Un singur exemplu este chiar crema multiefect, care te ajută să diminuezi și chiar să previi petele pigmentare ale tenului.

Ai pete pigmentare? Iată cum poți să le vii de hac 

Tenul se maturizează odată cu tine și trece la rândul său prin schimbări semnificative. Este afectat de poluare și alți factori externi, de acțiunea soarelui, de condițiile meteorologice. Este expus, uneori inevitabil la toți acești factori dăunători într-o oarecare măsură. 

Petele pigmentare apar pe măsură ce vârsta își spune cuvântul, în unele cazuri apar din timpul sarcinii și continuă să apară și să se extindă an de an, sub acțiunea razelor ultraviolete. Femeile preocupate de aspectul lor vor recurge și la opțiuni de îmbunătățire a aspectului. Aplică fond de ten pentru a avea o culoare uniformă a tenului. Dar până când?

O crema anti pete eficientă este cea de marca Rod. Are în conținutul său ulei de crin alb, iar acesta este eficient pentru a estompa semnele de îmbătrânire. Prin urmare va atenua petele pigmentare și roșeața. Conține de asemenea hidrolat de trandafir de damasc și vitamina E. 

Spune da unui produs multiefect 

O cremă anti pete precum este cea de la Rodd este o alegere excelentă pentru cele cu ten sensibil și cu pete pigmentare. Mai mult decât atât, conform indicațiilor oferite de producător, crema de acest gen poate fi aplicată rapid, de două ori pe zi, inclusiv pe zona decolteului. Nu trebuie să așteptați prea mult până când să aplicați make-up, căci acționează foarte bine și ca bază de machiaj.  

Cum nu stăm prea bine cu timpul și ne plângem de un prea complicat ritual în ceea ce privește îngrijirea tenului, iată că există și soluții ce comprimă totul. O singură cremă, mai multe acțiuni, ingrediente atent alese și un ten mai luminos ca oricând sunt rezultatul unei alegeri de care veți 

fi mulțumite. 

Descoperiți Rod 

Există în comerț atât de multe produse cosmetice, încât pare să fie ceva inevitabil faptul că sunteți confuze despre ce este și bun de ales. Rod propune o altfel de abordare. Îmbină remediile naturiste cu cele farmaceutice și creează astfel produse unice, eficiente, ce au la bază extracte naturale. Descoperiți aici deodorante fără aluminiu, creme fel de fel, loțiuni și inclusiv produse cu acțiune blândă, potrivite pentru pielea bebelușilor. 

Când vine vorba de tenul vostru alegeți ce e mai bun. Cum altfel să vă bucurați de ten luminos, de piele elastică și de chip care nu trădează vârsta? 

Contact: 

0747 177 099

office@rodd.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty