Noile creații Nespresso în ediție limitată

Nespresso ne-a obișnuit deja cu cafea de cea mai înaltă calitate, dar și cu surprizele în ediții limitate rezervate ocaziilor speciale.

Noile creații Nespresso în ediție limitată

Nespresso ne-a obișnuit deja cu cafea de cea mai înaltă calitate, dar și cu surprizele în ediții limitate rezervate ocaziilor speciale. Iar pentru acest sezon festiv a pregătit încă una, cu o savoare aparte, dat fiind faptul că a fost concepută în colaborare cu unul dintre cei mai celebri patiseri ai lumii, un nume inconfundabil în cofetăria franceză, Pierre Hermé. Creațiile dulci ale lui Hermé, numit cel mai bun patiser al lumii în 2016, sunt considerate adevărate opere de artă – poate de aceea Vogue îl consideră un Picasso al prăjiturilor și fani din întreaga lume se întrec în a-i degusta deserturile delicate și elegante, realizate după principii minimaliste și decorate subtil. Cu zeci de ani de experiență și o pasiune pentru aromă, dar și pentru tehnică, Hermé este un maestru de necontestat al noii Haute Pâtisserie.

Cu ajutorul lui Pierre Hermé, brand-ul elvețian a creat trei sortimente noi de cafea, atât pentru Sistemul Original, cât și pentru cel Vertuo, dar și o ediție limitată și delicioasă de biscuiți și ciocolată, care să completeze în cel mai fericit mod experiența savurării cafelei tale preferate. E musai, deci, să încerci vedetele colecției, Infiniment Espresso, pentru sistemul Original, și Infiniment Double Espresso, pentru sistemul Vertuo. Ambele au la bază boabe de cafea Arabica din Columbia, cultivate în Tolima, acolo unde, la altitudini optime și în soluri vulcanice, se utilizează doar metode naturale, prin prăjirea ulterioară a boabelor rezultând o paletă largă de arome, o textură catifelată și un gust echilibrat. Hermé însuși a vizitat regiunea și a cunoscut micii fermieri care produc cafeaua, pentru a înțelege cât mai bine proveniența ingredientelor și procesul pe care îl parcurg acestea până ajung în ceașcă.

În colecție se mai regăsesc patru sortimente de cafea cu arome naturale (două pentru Sistemul Original și două pentru Sistemul Vertuo) inspirate de cele mai iubite deserturi din portofoliul lui Hermé, ce au la bază cafea Arabica din Brazilia și Colombia (pentru gama Original) și din America Latină și Africa (pentru gama Vertuo). Astfel, în sortimentul Infiniment Gourmand Saveur Noisette domină o aromă elegantă de alune prăjite, cu note de pralină și vanilie, rezultând o cafea excepțional de fină, care se potrivește de minune cu un strop de lapte, pentru cei care preferă o consistență cremoasă și ispititoare. Iar Infiniment Fruité Saveur Framboise a fost inspirat de gustul tradiționalei tarte franțuzești cu zmeură proaspătă, aducând în ceașcă note aromatice, într-un buchet ce evocă creațiile tentante din vitrinele patiseriilor pariziene.
Alături de sortimentele de cafea strălucesc și deserturile imaginate de Pierre Hermé, pentru a întregi experiența: biscuiții Infiniment Savoureux, cu aromă de zmeură și scorțișoară Ceylon, aducând un omagiu fursecurilor pariziene; și Infiniment Exquis, un desert deosebit, cu 70% cacao din Republica Dominicană și boabe de piper Timur, recoltate manual din Nepal, celebre pentru notele citrice, ușor picante, și cele florale, cu parfum delicat.

Așadar, te poți bucura în această iarnă de noile creații Nespresso în ediție limitată, perfecte și pentru a fi oferite în dar, știind că ceașca de cafea excepțională pe care o savurezi e în același timp una obținută în mod sustenabil (Nespresso a obținut în luna aprilie a acestui an certificarea B-Corp, drept companie ce urmează un model de business de care beneficiază atât angajații, cât și furnizorii, atât clienții, cât și mediul). Programul Nespresso AAA Sustainable Quality™, în colaborare cu Rainforest Alliance, urmărește atât obținerea cafelei de cea mai înaltă calitate prin practici sustenabile, cât și sprijin constant pentru fermieri și pentru mediu, în vreme ce schema de reciclare a capsulelor din aluminiu, implementată la nivel global, plasează Nespresso între companiile cu practici dintre cele mai etice. Ca să nu mai menționăm și că fiecare ceașcă de cafea are o amprentă de carbon neutră.
Ca atare, nu poate fi vorba de guilty pleasure când experimentezi noile creații Nespresso. Sortimentele sofisticate de cafea, dar și deserturile rafinate concepute de Pierre Hermé sunt deja disponibile în magazinele din București, Cluj, Timișoara și Brașov, precum și pe www.nespresso.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial