Manichiura de vară – care sunt cele mai potrivite culori pentru sezonul călduros

Odată ce căldura și umiditatea își fac apariția, este firesc să reduci machiajul. Soarele intensificat și transpirația care încurajează petele necesită, adesea, o cantitate mai mică de fond de ten.

Manichiura de vară - care sunt cele mai potrivite culori pentru sezonul călduros

Odată ce căldura și umiditatea își fac apariția, este firesc să reduci machiajul. Soarele intensificat și transpirația care încurajează petele necesită, adesea, o cantitate mai mică de fond de ten, poate luciu în loc de buze mate și doar câteva straturi de rimel în loc de fard de ochi. Dar frumusețea verii este aceea că nu există niciun motiv pentru care să renunți la manichiură, deoarece culorile de vară sunt cele mai strălucitoare și mai îndrăznețe. Sigur, s-ar putea să nu ajungi la aceleași nuanțe pe care le folosești în timpul echinocțiului de toamnă sau când te pregătești pentru o petrecere de vacanță, dar vara inspiră foarte multe look-uri colorate de unghii. De fapt, în multe cazuri, acestea sunt cele mai strălucitoare manichiuri ale întregului an.

Ce culori să folosești pentru manichiura ta de vară?

Nuanța mandarinei. Nimic nu este mai strălucitor decât o oje în nuanța mandarinei. Dar în loc de nuanțe portocalii îndrăznețe, încearcă tonuri de piersici, care arată ca o cremă. Există o mulțime de moduri de a încerca această ojă. Poți opta pentru o nuanță tradițională de piersică sau poți înclina spre ceva care are o doză sănătoasă de roz, cum ar fi o nuanță de coral.

Nuanța merelor roșii. Roșul este o culoare clasică de lac de unghii în toate nuanțele sale. Dar există și variații de nuanțe ale acestuia, mai vii și care arată ca o bomboană gustoasă sau ca un măr roșu. Oje semipermanente Riche se găsesc în nuanțe precum roșul clasic sau cel deschis, care merge spre portocaliu.

Nuanța cerului de vară. Albastrul atrage privirea în zilele fierbinți de vară, pentru că este mai subtil decât neonul și alte lacuri de unghii strălucitoare. De exemplu, culoarea lavandei este una dintre cele mai incredibile culori din natură; alături de cer, florile au o nuanță magică de albastru, așa că te poți inspira din aceste elemente.

Nuanța frunzelor verzi și strălucitoare.  Există un miliard de nuanțe de verde și niciuna nu este improprie pentru o manichiură de vară. Dar există ceva atât de proaspăt în într-un verde inspirat din culorile junglei. Ai grijă ca oja să nu fie nici prea deschisă și nici prea întunecată, pentru a inspira acel aer de prospețime a naturii. 

Nuanțele pastelate de violet. Nu toată lumea știe diferența dintre liliacul clasic și cel francez, în afară de faptul că acesta din urmă sună mai șic. Oricum, violetul este o nuanță de vară preferată de multe femei. Chiar și după ce trecerea verii, aceasta rămâne încă o culoare elegantă. Pentru sezonul cald se recomandă un violet pastelat și dulce, care inspiră finețe și optimism.

Astfel, dacă vrei ca manichiura ta să atragă atenția tuturor, încearcă să folosești una dintre aceste culori specifice sezonului cald. În acest mod, vei transmite o anumită eleganță și un anumit rafinament, dar – în același timp – vei transmite și acel optimism și acea bucurie pură, specifică micuților copii care se entuziasmează de venirea verii și a vacanței.

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial