Magazinul-concept Joyz, acum si online

Din dorința de a fi aproape de cliente chiar și în perioada pandemiei, dar și din nevoia de extindere, lanțul de magazine mulți-brand Joyz are acum și shop online – joyz.ro.

Magazinul-concept Joyz, acum si online

Nu se poate să nu fi auzit până acum de Joyz, dar dacă nu ai auzit, nu-i nimic, te punem noi la curent. Născut în urmă cu 15 ani din pasiune pentru tot ce înseamnă modă, Joyz se numără printre magazinele care dau startul în modă și se adresează unui public nișat în România. Fiind o adevărată declarație de stil, încă de când îi pășești pragul, Joyz te întâmpină cu o izbucnire de culoare și energie ce ia forma celor mai interesante piese vestimentare.

La Joyz, moda este la ea acasă. De asta s-a asigurat Rozalina Bija, fondatoarea brandului, care de ani de zile sprijină consumatoarele de fashion din România să ia cele mai bune decizii în materie de stil și vestimentație.

Cine este Bija Rozalina?

Un adevărat om de fashion și un antreprenor cu picioarele pe pământ, a cărei energie molipsitoare se reflectă în toate articolele din magazin. Asta pentru că ea însăși alege fiecare piesă, din cele mai noi colecții ale unor branduri cu renume internațional.

Este imperativ că fiecare articol să respecte estetică brandului Joyz.

Cum ai intrat în domeniul Fashion?

Impulsionată de cerințele prietenelor mele de a le cumpără și crea ținute atunci când plecăm din țară. Văzând nevoia de calitate, dar și diversitate am decis să deschid primul magazin Joyz.

Un magazin care să ofere o experiență diferită de shopping.

Deviza mea și totodată a magazinelor Joyz este modă mai presus de toate, motiv pentru care tot ce găsești aici onorează câteva criterii importante: sunt realizate numai din materiale de cea mai bună calitate, au o croiala impecabilă și, desigur, fac parte din cele mai noi colecții. Asta înseamnă că îți va fi foarte greu să găsești în altă parte piesele de la Joyz. Mai mult decât atât, odată epuizate, articolele nu se reîntorc în stoc. Astfel, calitatea și exclusivitatea primează indiferent de anotimp sau direcție stilistică.

Așa cum spuneam, Joyz este un magazin exclusivist, în care moda este ridicată la rang de artă, dar pentru care trendul principal, indiferent de liniile majore dictate de designeri, este să porți ceva ce îți vine bine și te face să te simți confortabil în pielea ta, în magazinele Joyz găsești diversitate de stiluri și o mulțime de idei din care să alegi.

Atât iubitoarele stilului clasic, cât și nonconformistele cărora le place să iasă în evidență cu cele mai inedite piese vestimentare, vor găsi aici articole care să le reflecte caracterul și să le ajute să își exprime mai bine personalitatea.

Și chiar dacă noile tendințe aduc o abundență de transparente și glitter, culori puternice, piese oversized sau decupaje, naturalețea o să fie mereu la modă, așa că nu trebuie să te dai peste cap să adopți stiluri care nu te reprezintă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle