Lasă-te cucerit de farmecul șemineelor și sobelor cu teracotă premium

Lasă-te cucerit de farmecul șemineelor și sobelor cu teracotă premium

În funcție de stilul arhitectural al locuinței tale, un șemineu ieftin pe lemne sau o sobă premium pot aborda teme cu linii clasice, moderne, rustice sau elegante. Indiferent că ne referim la focare clasice pe lemne sau șeminee decorative pe curent ori cu bioethanol, există mai multe variante de amplasare: așezate central sau pe colț, în funcție de spațiul disponibil, puterea dorită sau designul preferat.

Când vine vorba despre alternative termice pentru încălzirea locuințelor noastre, profesioniștii de la PEFOC, ajutați și de experiența dobândită în cei peste 20 de ani de activitate în România, ne propun o soluție pe cât de fermecătoare, pe atât de practică. 

Așadar, în rândurile următoare vom descoperi de ce tot mai mulți români revin la farmecul șemineelor sau sobelor cu teracotă, folosite pentru încălzirea locuinței, cabanei sau casei de vacanță. Cu toate că nu ne-a fost ușor, am reușit totuși, să facem un top cu cele mai populare categorii și modele de șeminee cu teracotă din catalogul meșterilor sibieni:

1. Modele clasice și elegante de șeminee cu teracotă – sunt ideale pentru cei cu locuințe construite și amenajate la interior în stil clasic. Cele mai indicate modele de șeminee cu teracotă sunt cele elegante, cu note clasice, de obicei îmbrăcate cu teracota deschisă la culoare (albă sau crem). Pot fi amplasate cu succes într-un living clasic sau într-o sufragerie elegantă.

2. Sobe și șeminee cu cahle decorative sau pictate manual – sunt potrivite pentru pasionații de pictură sau de artă în general, care vor aprecia în locul unui focar șemineu fontă clasic, un șemineu pictat manual prevăzut cu coș de fum, o sobă pe lemne decorată rustic sau de ce nu, o variantă inedită de șemineu cu cahle decorative. Acestea pot fi pictate sau ornate cu motive tradiționale ori florale în culori de albastru, verde sau maro.

3. Modele de șeminee și sobe cu teracotă pe colț – pentru cei care doresc să ocupe cât mai puțin spațiu din încăperea unde vor amplasa șemineul sau viitoarea sobă, există varianta poziționării pe colț. Astfel, un dispozitiv amplasat în acest mod, va putea fi vizibil din orice parte a camerei, oferind o vedere specială asupra focului, dar și posibilitatea de a aranja mai bine restul obiectelor de decor. 

4. Șeminee ultramoderne cu plăci ceramice din teracotă – aceste modele oferă clientului multiple avantaje. Pe deoparte, ceramica cu care sunt placate acestea, aduce un aer vintage-clasic în orice cămin, pe de altă parte, finisajul modern conferă șemineului cu plăci ceramice un aspect exclusivist, perfect adaptat ultimelor tendințe contemporane de design.

5. Sobe mobile cu teracotă – în catalogul PEFOC este disponibilă și o gamă de sobe mobile din teracotă. Acestea sunt foarte ușor de transportat, amplasat și montat în locuință, vin în mai multe culori și nuanțe, pe diferite dimensiuni, având un design special. Sunt extrem de compacte, unele dintre ele fiind prevăzute și cu spațiu pentru depozitarea lemnului sau cu plite, fiind mai accesibile și ca preț.

Evident, acestea au fost doar câteva modele de șeminee și sobe cu teracotă, cahle sau plăci ceramice din gama pe care clienții o pot găsi și pe site-ul oficial www.pefoc.ro! Indiferent unde locuiți în țară veți putea primi și asistență gratuită specializată pentru identificarea corectă a modelului perfect adaptat nevoilor de încălzire ale casei. 

În plus, livrarea produselor de mari dimensiuni este gratuită și ajung la tine, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii – totul pentru ca locuința ta să se transforme într-un sanctuar primitor pe care să-l numești cu satisfacție… 'acasă!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial