Iubirea de sine ca act radical

Femeile care-și fac declarații de dragoste sunt percepute ca vanitoase și superficiale.

Iubirea de sine ca act radical

Însă iubirea de sine nu este un act narcisist, din contră! Este un semn de echilibru emoțional și de împăcare cu propriul corp. Alătură-te revoluției frumuseții printr-o declarație de dragoste care să vină din suflet!

Primul pas pentru a face acest lucru este să-ți admiri trăsăturile. Nu cu îngăduință, ci cu bucuria de a te redescoperi prin propriii ochi! Tu ești cea care definește standardele proprii de frumusețe. Cu machiaj sau fără, îmbrăcată ca de gală sau casual, alegerea este numai a ta și nimeni nu îți poate reproșa felul în care preferi să te înfățișezi.

Nu doar atât, dar a venit momentul să traduci apelative precum „domnișoara știe tot', „insistentă', „încăpățânată' sau „sensibilă' prin inteligență, asertivitate, determinare și inteligență emoțională. Rescrie-ți propria narațiune departe de prejudecățile altora și spune-ți cu voce tare de ce te iubești! Adela Popescu, Andreea Esca, Andreea Raicu și Oana Pellea au făcut-o deja, iar lista este deschisă. Așază-te în fața camerei, apasă pe butonul de înregistrare și fă-ți o declarație de dragoste!

Primele 500 de femei care participă vor primi câte un kit cu mostre din diverse produse cosmetice. De asemenea, 40 de participante vor fi recompensate prin tragere la sorți cu kituri pentru sănătatea și frumusețea lor, iar alte 5 norocoase vor primi câte o poezie dedicată de către Iv cel Naiv. 

Această inițiativă a fost pornită din dorința de a arăta oricărei femei că iubirea de sine nu este un sentiment superficial sau meschin. Echilibrul emoțional poate fi foarte greu de atins într-o lume în care a ști ce-ți dorești și a-ți impune propriile limite sunt deseori confundate cu egoismul sau orgoliul. Iubirea de sine este crucială pentru sănătatea interioară. Tu cum ți-ai spune că te iubești?

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial