Istoricul Ceasurilor de Lux Michael Kors care Îmbină Calitatea cu Eleganţa

Dacă eşti în căutarea unui ceas elegant şi rafinat pe a cărui precizie şi calitate să ştii că te poţi baza, atunci vei fi cucerit de brandul Michael Kors!

Istoricul Ceasurilor de Lux Michael Kors care Îmbină Calitatea cu Eleganţa

Există multe branduri de ceasuri de ultimă generaţie pe piaţă, dar ceasurile de mână de la Michael Kors s-au impus prin designul inovator şi luxos. Compania produce ceasuri într-o varietate de stiluri, culori şi dimensiuni atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Istoria ceasurilor Michael Kors

Michael Kors este un designer de modă american de renume mondial, specializat în accesorii de lux, care şi-a început cariera ca designer de accesorii pentru femei în 1978. Michael Kors a creat mai multe linii de îmbrăcăminte cu care a câştigat premii prestigioase. Modelele sale au fost purtate de multe celebrităţi printre care Madonna, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker şi Kardashians.

Ceasurile de mână de la Michael Kors au apărut în 2017, când Michael Kors şi-a prezentat prima linie de ceasuri. Acestea au fost concepute într-un design bazat pe un amestec de elemente clasice şi moderne, într-o gamă diversificată atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Din 2015 până în 2017, veniturile companiei din ceasuri au crescut cu 113%. Ei atribuie această creştere parteneriatului cu Google. Ceasurile sunt acum disponibile pe Google Express şi vor fi disponibile în curând pe Google Assistant.

Reputaţia ceasurilor de la brandul Michael Kors

Fossil Group a fost fondat în 1984 şi a devenit una dintre cele mai inovatoare companii de ceasuri şi bijuterii de modă din lume, dar şi cu cea mai rapidă creştere . În 2004, Michael Kors şi Fossil s-au unit pentru a crea o nouă linie de ceasuri pentru bărbaţi, femei şi copii. Fossil Group a produs şi distribuit ceasurile Michael Kors până în 2016.

Ceasurile Michael Kors sunt renumite pentru calitatea, durabilitatea şi designul inovator. Aceasta reputaţie a oferit companiei acces la cele mai importante celebrităţi de la Hollywood. Compania a colaborat cu vedete precum Beyoncé, Oprah Winfrey şi Hugh Jackman pentru a produce colecţii în ediţie limitată pentru caritate. 

Cele mai apreciate şi recomandate ceasuri Michael Kors

Michael Kors este un designer binecunoscut care este specializat în modă de ultima generaţie, în mare parte de lux. Produsele sale includ încălţăminte, ceasuri, bijuterii şi parfumuri etc.

Ceasurile mecanice Michael Kors sunt realizate cu cele mai bune materiale, inclusiv aur de 18K sau safir care protejează cadranul ceasului de zgârieturi.

În continuare, vă vom prezenta cele mai populare produse din categoria ceasuri, marca Michael Kors.

1) Ceasul MACI MK3969, face parte din categoria ceasurilor de damă Michael Kors şi este un ceas elegant, care va reprezenta completarea perfectă pentru orice ţinută.

2) Ceas femei Michael Kors DARCI MK3203, este un ceas must-have care nu va dezamăgi niciodată!

3) Ceas damă Michael Kors Parker MK5615, un ceas emblematic, perfect pentru orice ocazie.

4) Ceas Michael Kors PARKER MK5491, surprinde cu o estetică clasică, în timp ce se simte în continuare proaspăt şi cool

5) Ceas Michael Kors PARKER MK5353, are un design elegant, atemporal, care nu se va demoda niciodată.

6) Ceas Michael Kors Chronograph LAYTON MK8781, este un ceas bărbătesc Michael Kors cu design original, indispensabil pentru a-ţi completa look-ul.

7) Ceas Michael Kors MACI MK4452, are un design elegant, care te va face să vrei să-l porţi toată ziua.

8) Ceas Michael Kors SOFIE MK3880, poate fi cadoul perfect de oferit cuiva iubit sau pur şi simplu de cumpărat pentru tine.

9) Ceas Michael Kors CINTHIA MK3831 un ceas elegant şi sofisticat, care adăugă o notă de şic oricărei ţinute.

Modele de ceasuri chronograph Cortland Sport, Layton, Lexington şi Merrick sunt cele mai vândute ceasuri de bărbaţi Michael Kors.

Brandul Michael Kors se dezvoltă și în lumea tehnologiei. Primul lor ceas inteligent a fost lansat la Consumer Electronics Show 2018.

Michael Kors Access Sofie este un ceas inteligent la modă, care are o varietate de funcţii, cum ar fi monitorizarea activităților precum fitness-ul, GPS şi alte aplicaţii.

De unde se pot achiziţiona ceasurile Michael Kors?

Dacă eşti în căutarea unui ceas elegant poţi alege brandul Michael Kors. Compania produce ceasuri de înaltă calitate şi a reuşit să atingă un nivel de succes pe care puţine alte mărci îl pot egala.

Există o serie de opţiuni atunci când cumperi un ceas Michael Kors. Poţi accesa site-ul oficial şi alege un model din selecţia de ceasuri de lux sau, poţi merge la un comerciant local din apropiere. De asemenea, poţi consulta diferiţi retaileri online care oferă ceasuri de la designeri de top precum Michael Kors.

Brandul Michael Kors a cunoscut un succes extraordinar în vânzarea de ceasuri datorită strategiei de vânzare online. Michael Kors are 14 milioane de urmăritori pe Instagram, ceea ce îl face al doilea cel mai popular designer al aplicaţiei de partajare a fotografiilor, potrivit datelor publicate de Statista.

Ceasurile inteligente sunt concepute pentru a ajuta oamenii să rămână la curent cu activitățile de zi cu zi, să îşi gestioneze programul de lucru şi să se conecteze cu prietenii şi familia în timp real, iar Michael Kors a reuşit să realizeze acest lucru cu infinită eleganţă şi rafinament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial