Investigații noi cu Matt și Angie în sezonoul cinci al serialului Detectivi particulari

Investigații noi cu Matt și Angie în sezonoul cinci al serialului Detectivi particulari

Matt Shade (Jason Priestley) și Angie Everett (Cindy Sampson) aduc la DIVA sezonul 5 al serialului Detectivi particulari (Private Eyes), cu entuziasmul unor noi cazuri și tensiunea romantică dintre Shade și Angie tot mai evidentă. Sunt difuzate câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 19:00. 

După finalul intens al sezonul trecut Shade și Angie simt că e nevoie de o analiză a relației lor. Ei încearcă să examineze cine sau ce este mai important pentru fiecare dintre ei. În timp ce lucrează la o serie de cazuri, care îi ajută pe alții să-și descopere adevărul, Shade și Angie se întreabă dacă concluziile lor cu privire la planul personal vor fi aceleași. Noul volum de muncă îi va ține ocupați pentru un timp, dar nu vor putea să nu recunoască și atracția dintre ei.

Asistenta lor Zoe Chow (Samantha Wan) se întoarce împreună cu detectivul Danica Powers (Ruth Goodwin), simpaticul Don Shade (Barry Flatman), precum și Jules Shade (Jordyn Negri), Becca DOrsay (Nicole DeBoer) și Nora Everett (Mimi Kuzyk). Revin și alte vedete în calitate de invitați speciali' precum atrăgătorul investigator Tex (Brett Donahue) și amuzantul detectiv Maz (Ennis Esmer). Printre noile personaje se numără prietena de liceu a lui Angie și noua pasiune al lui Shade, Jada Berry (Kandyse McClure). Detectivii particulari continuă la DIVA cu un nou sezon plin de cazuri noi, acțiune, tensiune, probleme noi și descoperiri interesante.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial