Idei de jucării pe care le poți lua cu tine în călătorii

Mai avem puțin până vom întâmpină sezonul estival de anul acesta, ceea ce înseamnă că ne vom plimba foarte mult și vom organiza concedii împreună cu toată familia.

Idei de jucării pe care le poți lua cu tine în călătorii

Vacanțele petrecute impreuna cu cei mici pot fi o adevărată provocare pentru părinți, mai ales dacă nu te pregătești din timp. Indiferent că alegi să călătorești cu avionul sau cu mașina, este necesar să te gândești cum anume vei ocupa timpul celor mici, astfel încât să nu se plictisească pe drum sau în vacanță, iar voi părinții să aveți parte și de momente de relaxare.

Astfel, pe lângă bagajele uzuale și lucrurile necesare trebuie să ai în vedere și alegerea unor jocuri și jucării care să garanteze distracția celor mici și care să reușească să-i țină ocupați. Dacă nu dispui încă de ele, află că poți alege jucării pentru copii si bebelusi de pe Gezo.

Idei de jocuri și jucării potrivite pentru concediu

Drumurile cu mașina sau zborurile cu avionul pot fi foarte lungi și obositoare, iar niște jocuri și jucării îți vor prinde tare bine. Recomandat este să achiziționezi pentru călătoriile lungi o măsuță suport, pe care să o fixezi pe scaunul auto, astfel încât copilul să poată colora sau se se poată juca dierse jocuri, să mănânce sau să bea apă.

În continuare, îți vom dezvălui câteva idei de jocuri care îți vor prinde foarte bine în vacanță:

  • Cărți de colorat și creioane colorate – copii adoră să coloreze oriunde s-ar afla, iar din acest motiv poate fi o idee foarte bună de a pune în bagaj o carte de colorat și câteva creioane colorate.
  • Cărți cu abtibilduri – acestea îl pot învăța pe cel mic noi cuvinte, să numere sau să recunoască litere. Interesant devine atunci când încep să le coloreze și să lipească abtibildurile.
  • Cărți de joc – sunt minunate mai ales dacă în mașină călătoresc mai mulți copii sau unul dintre părinți dorește să se joace cu cel mic.
  • Puzzle din lemn – este mai ușor de dus în călătorii deoarece piesele nu sunt minuscule și nu se pot pierde foarte ușor.
  • Cuburi fermă – sunt seturi de 16 cuburi realizate din lemn, cu care cel mic poate formă 6 puzzle-uri cu animale. Acestea pot fi așezate pe tăvița din lemn astfel încât să nu fie împrăștiate peste tot.
  • Set cifre și litere magnetice – sunt seturi educative compuse din cifre, litere și carduri magnetice cu desene.
  • Jucărie kendama din lemn- un joc provenit din cultură japoneză, necesită mult exercițiu pentru a reuși mișcări perfecte și te poate ține ocupat ore întregi.
  • Jocuri de societate – sunt recomandate pentru a te juca cu ele atunci când ajungi la destinație, întrucât în mașină poate deveni dificil. Jocuri precum Monopoly, Activity sau Saboteur sunt întotdeauna binevenite în vacanțe.

Acestea sunt doar câteva idei care sperăm să te ajute în călătoriile cu micuții tăi. Dacă vei pregăti în timp util toate cele necesare, cu siguranta cei mici nu se vor plictisii, iar drumurile lungi vor deveni mai plăcute. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial