HUAWEI nova 10 Pro, combinația perfectă între designul elegant și tehnologie

Huawei a lansat noul HUAWEI nova 10 Pro, ce aduce pasionaților de tehnologie o combinație între designul elegant și performanța unei camere frontale ultra puternice, dar și a modurilor SuperCharge avansate.

HUAWEI nova 10 Pro, combinația perfectă între designul elegant și tehnologie

HUAWEI nova 10 Pro moștenește designul nova, îmbunătățind designul original Star Orbit Ring și adaptând un nou design Star Orbit Craft, care aduce mai multă strălucire texturii și o face mai catifelată la atingere. Având un design atractiv premium cu aer modern, noul HUAWEI nova 10 Pro este echilibrul perfect între performanță și designul ușor de ținut în mână, având o grosime de 7,88 mm și cântărește 191 g. Noul smartphone vine în varianta de culoare Starry Silver, completând designul auriu Star Orbit Ring, pentru un aspect și o senzație de rafinament, dar și în varianta de culoare premium discretă Starry Black.

HUAWEI nova 10 Pro vine cu un ecran viu colorat și o îmbunătățire spectaculoasă a detaliilor. Noul smartphone poate reda 1,07 miliarde de culori, are o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz și o rată de eșantionare tactilă de 300 Hz, pentru o experiență de utilizare mai fluidă în activitățile zilnice, navigarea web sau alte interacțiuni. Totodată, noul HUAWEI nova 10 Pro dispune de răcire cu lichid VC Ultra-Generation, care asigură disiparea căldurii cu viteză și uniformitate, materialele alese simțind chiar și cele mai mici modificări ale temperaturii.

Huawei caută constant să ofere o experiență de utilizare mai bună, astfel că noua tehnologie îmbină perfect design-ul elegant și simplu cu performanțele unei camere frontale ultra puternice pentru utilizatorii care sunt într-o continuă aventură de descoperire a celor mai bune gadgeturi. Cu HUAWEI Multi-Vision Photography, noul smartphone aduce obiective de înaltă calitate pentru camera frontală dublă. Prima cameră frontală cu autofocus și unghi ultra-larg de 60 MP din industrie acceptă un unghi larg de 100 de grade  și calitate video 4K, oferind o rezoluție și o sensibilitate la lumină excelente. Camera frontală pentru portrete de 8 MP, o altă premieră în industrie, dispune de zoom optic 2X și zoom digital de până la 5X, extinzând limitele percepției umane și oferind cea mai bună experiență de portret close-up. Nova 10 Pro dispune și de prima cameră frontală din industrie cu AF instantaneu și detecție în patru faze (QPD), în care fiecare pixel este dedicat fotografierii și focalizării. Față de un obiectiv cu autofocus obișnuit, aceasta promite o creștere cu 30% a vitezei de focalizare, ceea ce îmbunătățește cu 119%  rezoluția imaginilor realizate cu unghi larg. Grație camerei pentru portret close-up și autofocusului pe subiectul principal, rezoluția portretelor în prim-plan este acum cu 150%  mai mare. Compoziția cadrului XD Fusion îmbunătățește fotografia mobilă în fiecare scenariu: fotografii cu iluminare frontală, iluminare din spate și HDR cu expunere multiplă, pentru a obține efecte bokeh delicate, ajutând utilizatorii să surprindă portrete close-up clare, de înaltă calitate, la un clic de distanță de declanșare.

HUAWEI AppGallery 

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core unic permite integrarea aplicațiile pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai fluidă – iar aceasta face parte din strategia mai largă „1+8+N' la Huawei. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale sub forma a 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume, dintre care 43 de milioane în Europa, peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume s-au înregistrat pentru a se alătura Alianței dezvoltatorilor Huawei, ceea ce a dus la integrarea a peste 216.000 de aplicații cu HMS Core la nivel global. Iar numărul de aplicații HMS a crescut pe parcursul anului 2021 cu un procent impresionant de 147%.

Totodată, nu există nicio limită pentru aplicațiile pe care clienții le pot accesa pe noul lor smartphone, fie că le folosesc de ani de zile sau dacă încearcă ceva nou. AppGallery este ușor de folosit, intuitiv și rapid, fiind conceput pentru a deschide întreaga lume a aplicațiilor. Astfel, utilizatorii de telefoane HMS au numeroase opțiuni de alegere.

Fotografii și videoclipuri uimitoare cu HUAWEI nova 10 Pro

De asemenea, camera principală a modelului HUAWEI nova 10 Pro vine cu un sistem Ultra Vision Photography de 50 MP. Spre deosebire de un senzor obișnuit, acesta adoptă matricea filtrelor de culoare RYYB Huawei, pentru un aport de lumină cu 40% mai mare. În plus, acceptă AF instantaneu și detecție în patru faze, alături de tehnologia zero shutter-lag (ZSL), care oferă fotografii ideale în medii cu lumină scăzută, precum și funcția AI Snapshot pentru a surprinde fiecare moment.

Datorită capabilităților de autofocus îmbunătățite ale camerei frontale duble, HUAWEI nova 10 Pro poate comuta în mod inteligent focalizarea pe diferite subiecte, iar funcția Showcase Focus permite ca subiectele să fie afișate clar chiar și în vlog-urile filmate în interior. În plus, se pot utiliza mai multe camere ale smartphone-ului pentru fotografierea simultană, acesta oferind o experiență de fotografiere multi-cameră, prin utilizarea camerei frontale duble, a camerei frontale și a celei principale, precum și fotografiere imagine în imagine. Pentru fotografiile în aer liber cu câmpuri largi de vizualizare, utilizatorii se pot bucura de capabilitățile puternice de autofocus dual ale camerei frontale, ce permit surprinderea de imagini pitorești și pot regla zoom-ul pentru a filma cu ușurință videoclipuri cu zoom de 0.7X~5X.

Pentru filmarea subiectelor cu camera principală, HUAWEI nova 10 Pro vine cu funcția Follow Focus care fixează și urmărește subiectul filmat. Chiar dacă acesta este fixat temporar, focalizarea va rămâne în continuare pe el când va reapărea în cadru. Seria nova 10 vine și cu aplicația Petal Clip pentru crearea de clipuri video cu un singur clic, ce include fotografierea în mișcare, stabilizare video, gradarea culorilor, captarea audio și tehnologii de editare, pentru realizarea de vloguri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial