Frumusețe cât ai zice sephora.ro

De foarte multe ori, trăim cu impresia că valoare lucrurilor este dată de cantitatea de efort pe care o depunem ca să le obținem.

Frumusețe cât ai zice sephora.ro

Dar nu ar trebui să fie așa. Ce ne învață online-ul este că e firesc să ne fie ușor și că poate am putea împrumuta ușurința aceasta și în alte aspecte ale vieții noastre. 

Noua platformă sephora.ro este un omagiu adus simplității, inspirat de ambsadoarele frumuseții infinite și de felul în care tehnologia ne poate face viața mai ușoară. Noul site este un upgrade care vine în întâmpinarea nevoilor, dar și dorințelor noastre. 

Sephora.ro redefinește experiența utilizatorilor și transformă procesul de comandă într-unul intuitiv. Site-ul este responsive, deci se adaptează fiecărui device în parte. Dacă îți creezi cont,  preferințele tale sunt salvate pentru ca Sephora să îți facă recomandări apropiate gusturilor tale. Cont pe care îl poți crea ușor, pe baza cardului tău de fidelitate. Mai mult decât atât, când intri în programul de loialitate, ești răsplătită de fiecare dată când alegi să te răsfeți cu produse: primești puncte, recomandări, sugestii și beauty tips, dar și mostre din produsele tale preferate, pe care le poți selecta chiar tu. Din 2 noiembrie poți să îți ridici comenzile direct din magazin prin Click&Collect din toate magazinele și tot în noiembrie se lansează și varianta de Android a aplicației Sephora – în care poți scana produsul ca să vezi exact pagina de produs și să urmărești comanda.  

Dacă ceea ce cumperi este un cadou pentru cineva drag, îi poți lăsa un mesaj personalizat pe site. Dacă ai nevoie să știi unde este cel mai apropiat magazin și ce servicii îți oferă, găsești pe site. Dacă îți cauți brandurile preferate și ai nevoie de mai multe detalii, le găsești tot pe site. 

Au creat un hub digital perfect pentru puterea infinită a frumuseții – un spațiu în care găsești tot ce ai nevoie rapid, un spațiu care evoluează odată cu tine, un spațiu în care te poți întâlni oricând, oricum, la orice oră cu produsele care te fac să te simți perfect în pielea ta. Hai pe site, beauty lover!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial