Fotoliul de masaj folosit pentru elimina surplusul de apă din organism

Fotoliul de masaj folosit pentru elimina surplusul de apă din organism

Te confrunți cu retenția de apă sau cu orice fel de durere musculară? Atunci cu siguranță înțelegi senzația neplăcută oferită de excesul de apă în organism și rigiditatea disconfortului provocat. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul tuturor și oferă posibilitatea ameliorării acestor simptome. Una dintre aceste posibilități, este fotoliul de masaj. Fotoliile de masaj dispun de programe special concepute pentru masarea întregului corp și a țesuturilor profunde, ce favorizează eliminarea retenției de apă din corp.

Cum apare retenția de apă în organism?

Corpul uman reține apă în proporție de până la 70%. Apa este necesară organismului pentru ca acesta să funcționeze cum trebuie. Apa se regăsește în sistemul osos, în sânge, organe, precum și în țesutul muscular. Deși organismul este format în cea mai mare parte din apă, uneori poate apărea retenția de apă. Se creează astfel un dezechilibru între apa eliminată de organism prin transpirație sau urină și apa care intră în organism, prin hidratare și alimente. 

În anumite cazuri, retenția de apă poate fi simptomul unor afecțiuni grave, precum bolile cardiovasculare, alteori poate fi cauzată de o alimentație nepotrivită. În ambele cazuri, un regim alimentar și medicamentos adecvat, urmat de un fotoliu de masaj, pot conlucra pentru eliminarea apei din organism. 

Beneficiile scaunelor de masaj pentru eliminarea surplusului de apă din organism

Pantofii cu toc, sarcina, statul în picioare timp îndelungat, sunt doar câțiva factori ce amplifică senzația de picioare umflate și retenția de apă. Masajul ușor, de relaxare, dar efectuat în mod corect cu ajutorul diverselor programe, ajută corpul să elimine surplusul de apă.

Masajele mecanizate pe care fotoliile de masaj le oferă, includ tehnici precum frământarea, lovirea sau prinderea. Rolele fotoliului mișcă și provocă vibrații în punctele cheie ale corpului, îmbunătățind fluxul sangvin. 

Prin poziția în fotoliul de masaj ce menține picioarele ușor ridicate, se reduce inflamația și retenția de lichide în partea inferioară a corpului, permițând în același timp circulația sângelui. Astfel, se stimulează și deplasarea lichidului din picioare, eliminând senzația de greutate și edemul. 

Fotoliul de masaj ajută și la îmbunătățirea circulației lichidului limfatic care elimină deșeurile metabolice și promovează circulația sângelui. Atunci când corpul reține apă sau un mușchi este rănit, masajul îmbunătățește circulația crescută, iar la rândul ei, circulația îmbunătățește fluxul de oxigen, atât de necesar organismului. 

Cum să alegi un fotoliu de masaj de calitate?

De regulă, toate fotoliile de masaj vin însoțite de funcții diferite de masaj. Fiecare funcție este desemnată unui anumit tip de masaj, având mai multe viteze. Cu toate acestea, pentru achiziționarea unui fotoliu de masaj care să ajute la eliminarea surplusului de apă din organism, trebuie să alegi un model care să îți ofere un masaj ușor. 

Un astfel de fotoliu, îl reprezintă fotoliile de masaj Fujiiryoki. Acestea dispun de programe de masaj, prememorate, care sunt dedicate masajului ușor. Programele au efect de stimulare a circulației periferice a sângelui și eliminarea apei din corp. În funcție de preferințe, se pot alege Programul Stretch Whole Body Air, Programul de masaj Whole Body Stretch sau Programul de masaj Whole Body Rejuvenation, toate având o durată de 15 minute.

De asemenea, tot pentru stimularea eliminării apei din organismul, fotoliile de masaj Fujiiryoki pun la dispoziția doritorilor, program de de 30 de minute, precum Programul de masaj Fujiiryoki Night Healing sau Programul de masaj Fujiiryoki Sommelier.

Toate aceste programe de masaj au fost concepute cu tehnici ale masajului japonez, de profesori de la Facultatea de Medicină din Japonia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial