E! ENTERTAINMENT revigorează o căsnicie în emisiunea TV 7 year stitch

E! ENTERTAINMENT revigorează o căsnicie în emisiunea TV 7 year stitch

Un episod special al emisiunii 7 Year Stich este difuzat pe 22 mai de la ora 22:00 și este găzduit de cuplul format din Dr. Terry Dubrow, cunoscut publicului din emisiunea Botched, și soția sa, Heather Dubrow. Acest program, transmis în exclusivitate de E! Entertainment, îi va aduce pe cei doi soți Dubrow față în față cu un cuplu aflat în pragul divorțului. Ajutați de o echipă aleasă de specialiști în nutriție, instructori de fitness și terapeuți, Terry și Heather îi vor sprijini pe cei doi timp de șapte săptămâni în procesul lor de a afla dacă vor să rămână împreună. Înainte ca să ia decizia finală, vor trece prin transformări fizice și psihologice, cei doi trăind separat și beneficiind de consiliere pentru minte, corp și stil de viață. După această perioadă ei se reunesc și decid dacă vor foma în continuare un cuplu sau se vor despărți definitiv.

 Având în vedere că aproximativ 50% dintre cuplurile care divorțează ia decizia în primii 7 ani de căsnicie, vom vedea la E! dacă familia Dubrow va putea ajuta o relație aflată în impas sau statistica va fi confirmată.

Terry Dubrow este autorul a trei dintre cele mai bine vândute cărți de dezvoltare personală și un chirurg estetician de renume mondial, iar Heather găzduiește un podcast celebru de lifestyle, realizând interviuri cu unii dintre cei mai buni terapeuți de cuplu, experți financiari și alți profesioniști din diverse domenii.

Cum salvezi o căsnicie? Episodul special al emisiunii 7 Year Stich, difuzat pe 22 mai de la ora 22:00, îi provoacă pe soții Dubrow, să intervină și să încerce să vindece o relație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial