Descoperă șemineul pe lemne care egalează randamentul centralei clasice pe gaz

Șemineul clasic pe lemne este printre singurele dispozitive de încălzire ce reușesc să îmbine utilitatea cu simțul estetic deosebit și magia clipelor petrecute alături de familie sau de persoana iubită

Descoperă șemineul pe lemne care egalează randamentul centralei clasice pe gaz

O dată cu trecerea timpului, cei mai renumiți producători din industria soluțiilor de încălzire alternativă, au dezvoltat și inovat constant pentru a ajunge astăzi, să transforme tradiționalul șemineu pe lemne într-o soluție modernă și completă de încălzire, capabilă să egaleze în performanțe chiar și clasica centrală pe gaz. 

Meșterii de la PEFOC, firmă 100% românească cu peste două decenii de tradiție în livrarea de soluții termice alternative, ne prezintă mai puțin cunoscutul termosemineu peleti! Acest dispozitiv termic special, disponibil în stocul propriu de la Sibiu sau de la partenerii colaboratori din întreaga țară, este extrem de versatil și performant, reușind să acopere necesarul de căldură, nu doar pentru camera unde urmează să fie instalat, ci și pentru cele alăturate, împrumutând principiile de funcționare de la centralele clasice pe gaz. 

Astfel, pentru un randament sporit și putere superioară este nevoie ca un șemineu să fie racordat la sistemul de distribuție al aerului cald, pentru a fi capabil să genereze o cantitate suficientă de căldură necesară încălzirii uniforme în toate camerele locuinței.

Termoșemineul este varianta ideală dacă dorești o sursă de căldură pentru întreaga locuință, dar și pentru producere de apă caldă. Focarul acestui semineu pe lemne special poate fi racordat la sistemul de încălzire existent în locuință (inclusiv prin pardoseală) și poate încălzi și apa menajeră. În plus, meșterii sibieni vor avea grijă ca dispozitivul tău să fie dotat corespunzător cu pompă, filtre, elemente de siguranță și control, conform proiectului și legislației în vigoare. 

În cazul termoșemineelor se ia în considerare și cantitatea de apă ce trebuie încălzită, astfel, puterea necesară este aleasă după două criterii: încălzirea apei și a aerului. Focarul ales trebuie să fie racordat corespunzător la coșul de fum și la sistemul de distribuție al aerului cald, dar și la sistemul de încălzire al locuinței. 

Dacă nu știi de unde sau cum să pornești construcția unui astfel de șemineu, îți recomandăm să începi cu alegerea tipului potrivit de focar, care trebuie să fie în conformitate cu proiectul și nevoile tale de încălzire. Racordarea la coșul de fum, reparația și întreținerea acestuia, trebuie realizate obligatoriu de către o firmă specializată. În aces sens, poți accesa site-ul oficial www.pefoc.ro ca să intri în legătură directă cu o echipă pregătită pentru acest proces delicat. 

Impecabil instruiți profesional și licențiați în montarea și livrarea de proiecte de șemineu, sibienii de la Pefoc, oferă un stoc de peste 9000 de produse și accesorii din universul termic, începând de la termoșeminee, focare premium, șeminee clasice pe lemne, gaz sau peleți și până la sobe noi cu aspect rustic, sisteme profesionale de coș fum ceramic, dar și ovarietate larga de seminee decorative electrice sau cu bioethanol, perfecte pentru case sau apartamente la bloc – totul pentru confortul sporit, căldura instantă și decorul inspirat al căminului tău!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial