De ce sunt atât de populare cosmeticele BB cream?

Produsele de îngrijire BB cream sunt o combinaţie între tratamente şi cosmetice.

De ce sunt atât de populare cosmeticele BB cream?

Având în compoziție numeroase substanțe active ce susțin sănătatea tenului, rapid au reușit să capteze atenția a milioane de femei din întreaga lume.

Au fost folosite inițial ca tratamente de mascare a cicatricilor rămase în urma intervențiilor chirurgicale, însă datorită proprietăților benefice pentru piele au devenit cosmetice de bază în trusa de machiaj. 

Ce este BB cream-ul şi cum funcționează?


Produsele BB cream sunt cosmetice multifuncţionale, care uniformizează tenul, lăsând aspect luminos. Totodată acestea acţionează ca bariere de protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete şi a poluării atmosferice. Datorită compoziţie geniale acestea îmbunătăţesc elasticitatea şi fermitatea pielii, diminuând ridurile fine. Un alt avantaj al acestor cosmetice este legat de compoziția complexă care ajută la hrănirea şi hidratarea corectă a tenului pe durata zilei.

BB cream-urile au texturi lejere, uşoare fiind absorbite rapid în piele, deci aplicarea acestora este o activitate plăcută, realizată facil. Tratamentele cu BB cream se realizează în doar câteva minute, crema cu consistență delicată putând fi aplicată pe piele prin mișcări circulare. 

BB cream – caracteristici

Cosmeticele BB cream de calitate au în compoziție ingrediente naturale, apă, minerale, vitamine, acid hialuronic, compuși care oferă protecţie UV dar şi numeroase elemente care susţin sănătatea pielii şi previn îmbătrânirea (oxid de zinc, dioxid de titan, arbutina, adenozina, stearat de calciu, magneziu, uleiuri bogate în acizi grași extrase din semințe de plante, etc.). Acestea acţionează blând şi nu produc iritaţii sau alergii, lăsând tenul uniform cu aspect sănătos. Nu îngraşă tenul şi nu încarcă, fiind baze perfecte pentru machiajul de zi cu zi.

Produsele de îngrijire BB cream au acțiune îndelungată, protejând până la 24 de ore de la aplicare, pielea își păstrează aspectul impecabil iar riscurile de infectare a porilor este minimizat. Tratamentul cu BB cream este eficient în orice anotimp şi poate fi utilizat de orice persoană indiferent de particularităţile tenului. Poate fi folosit de persoanele cu ten normal, matur, gras, uscat, dar şi de cele cu tendinţe atopice, având rezultate deosebite. 

După cum se poate observa BB cream-ul reprezintă o soluţie completă şi eficientă de îngrijire a tenului pe termen lung, deci reputaţia acestuia este câştigată pe bună dreptate. 

BB Cream-ul de la DD’ell Cosmetics nu are alcool, parfum, gluten sau alţi compuşi care produc iritaţii. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, acționează blând oferind aspectul impecabil al pielii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty