Cum să oferi de sărbători cadouri de calitate

Felul în care dăruieşti îţi defineşte personalitatea, iar sezonul sărbătorilor de iarnă este asociat în mare măsură cu schimbul de cadouri.

Cum să oferi de sărbători cadouri de calitate

Atât de către cei mai mici, care îi aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Nicolae şi pe Moş Crăciun, cât și de adulţii cu liste întregi de dorinţe şi de articole de oferit. Iată o serie de idei de cadouri pe care le poți face astfel încât anul acesta să fie o experienţă memorabilă.

Bijuterii

De pe Broadway a pornit expresia „ Diamantele sunt cel mai bun prieten al unei fete. Atât de mult adevăr cuprinde ea încât a devenit deja folclor. Termenul însă este foarte generic. O bijuterie te poate ajuta să-ţi exprimi mai uşor sentimentele sau recunoştinţa. Important este să cunoşti persoana care primeşte. Există metale, modele şi culori pentru orice personalitate. Alege în funcţie de relaţia pe care o ai cu cel/cea care o primeşte. O idee potrivită pentru orice tip de relaţie este alegerea din gama de bijuterii din argint autentice Pandora, cu garanţie și certificare. În funcţie de buget, ocazie şi relaţie poţi alege şi aur, cristal, pietre scumpe sau diamante.

Ţesături fine

În sezonul rece simţi nevoia de mai mult confort. Hainele şi accesoriile care îţi ating corpul pot fi aliatul tău împotriva frigului. Dacă vara eşti în căutarea textilelor vaporoase şi răcoroase, iarna cuvintele cheie sunt bumbac şi caşmir. De la mănuşi, fular şi căciuli până la pulovere supradimensionate, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, hainele care au coeficient termic şi de confort ridicat sunt alegerea potrivită. Partea bună este că producătorii se întrec în modele, culori şi motive haioase, cu tematică de iarnă sau alte mesaje.

Cea mai nouă consolă

Pentru copiii tăi sau pentru copilul din tine, joaca nu se demodează niciodată. De aceea, este momentul să treceţi la următorul nivel în materie de gaming. „Consumate cu responsabilitate, jocurile video pot fi prilejuri de socializare cu prietenii virtuali sau cei din casă. Nimic nu se compară cu fețișoara unui copil care despachetează consola video la care doar visa. În plus, nu trebuie să ştie nimeni că atunci când juniorul este la şcoală, consola lui nu rămâne chiar în stand-by.

Board games

Alegerea unui joc de societate potrivit nu este doar un cadou, ci o investiţie în calitatea timpului pe care îl veţi petrece împreună. Serile de iarnă sunt mult mai lungi şi te reţin mai mult timp în casă. În mare măsură, atmosfera cotidiană depinde de felul cum alegi să umpli acest timp. Pentru familie şi prieteni, acasă sau în excursia de iarnă, gama potrivită de jocuri poate face diferenţa dintre o după-amiază anostă şi o seară târzie plină de distracţie. Alege grupa de vârstă potrivită şi o tematică agreată de cât mai mulţi. Copiii pot avea stocurile personale de jocuri dedicate.

Tehnologie înaltă

Nu trebuie să fii pasionat de Hi-Tech ca să te bucuri de beneficiile dispozitivelor inteligente. În fiecare sezon apar noi aparaturi, din ce în ce mai sofisticate, dar şi mai uşor de utilizat. Beneficiile pe care ţi le oferă inteligenţa artificială în materie de telefonie mobilă, media, audio-video şi în industria auto reprezintă un progres extraordinar al tehnicii. Un cadou cu funcţie AI este potrivit pentru orice vârstă şi gen, atât timp cât alegi un sistem de operare adecvat.

Magia Sărbătorilor constă în generozitatea fiecăruia dintre noi. Diferenţa dintre un dar ales în grabă şi unul în care ai investit timp şi energie va fi simţită de persoana care îl primeşte. Un cadou scump nu înseamnă că primitorul este uşor de cumpărat, la fel cum unul ieftin, dar cu bun gust, nu reprezintă o jignire. Totul ţine de felul cum îl pregăteşti şi îl oferi.

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial