Cum ne ajută dermatocosmetica și cosmetica dentară?

Există o varietate de motive specifice pentru care oamenii aleg tratamentele cosmetice dentare sau dermatocosmetica, și toate aceste motive au în comun sănătatea, frumusețea și încrederea în sine.

Cum ne ajută dermatocosmetica și cosmetica dentară?

Cosmetica dentară și dermatocosmetica contribuie foarte mult la frumusețea noastră facială, având un impact deosebit asupra primei impresii pe care cei din jur și-o fac despre noi.

Indiferent dacă vă doriți dinți mai albi sau o dantură perfectă cu dinții drepți, stomatologia estetică de la Creative Dentline, vă poate oferi zâmbetul pe care vi-l doriți. Serviciile oferite de cabinele stomatologice sunt complexe și încearcă să trateze amănunțit problemele tuturor celor care le trec pragul. Marea majoritate a pacienților apelează la tratamentele de albire a dinților pentru a îndepărta petele de pe aceștia dar, și la fațetarea dentară, prin instalarea unor fațete ceramice pe dinți care schimbă radical aspectul danturii. Această metodă simplă și rapidă, constă în aplicarea unor foițe subțiri din material ceramic pe suprafața exterioară a dintelui, după ce acesta a fost tratat în prealabil de afecțiunile existente. Acest tratament se află în categoria de estetică dentară deoarece oferă oricărui pacient, posibilitatea de a avea un zâmbet perfect și minunat. 

Poate credeți ca aparatul dentar este singura variantă când vine vorba de dinții strâmbi dar, daca aceștia au doar o mică tendință de a fi strâmbi, acest disconfort poate fi remediat tot prin aplicarea de foițe ceramice, scutindu-vă astfel de cheltuieli uriașe și mai ales, de purtarea unui aparatul dentar. 

Cu ajutorul acestei tehnici stomatologice de fațetare dentară puteți remedia și decalajul mare dintre dinți, acele locuri goale între aceștia care uneori, fiind atât de evidente, strică aspectul danturii. 

Terapia gingivală cu laser este, de asemenea, una dintre cele mai inovative tehnici folosite în stomatologie. Cu această tehnică puteți îndepărta țesutul gingival bolnav, tartrul dentar și placa bacteriană.

Așadar, stomatologia estetică înseamnă mai mult decât frumusețea zâmbetului, pentru că aceasta va promova implicit igiena dumneavoastră orală, îmbunătățindu-vă în totalitate această funcție. 

În timp ce estetica dentară are grijă de sănătatea și frumusețea noastră bucală, dermatoestetica are grijă de pielea noastră ajutându-ne să o menținem tânără și sănătoasă. Pielea deteriorată sau micile imperfecțiuni ale ei, pot face o mare diferență în aspectul nostru, în special în aspectul facial. 

Dermatologia estetică este o modalitate prin care vă puteți recupera vitalitatea pielii prin diferite tehnici dar, acest lucru necesită o întreținere permanentă prin produse dermatocosmetice de calitate. Fiind îndelung cercetate, acest tip de produse se află la granița dintre medicamente și produse cosmetice. Ele beneficiază de multe studii clinice și sunt alcătuite din anumiți activi care sunt încorporați în baze de unguent. 

Prin folosirea produselor dermatocosmetice o să beneficiați de un aspect sănătos al pielii, dar și de reducerea cicatricilor, de un aspect mai tânăr, de strălucire și implicit, de creșterea încrederii în propria persoană.

Cu alte cuvinte pielea dumneavoastră o să fie mai fină, mai vibrantă, fără riduri evidente și fără acnee sau cicatrici. Multitudinea de dermatocosmetice cuprinde produse din diferite categorii, cum ar fi:

 • Creme cu protecție solară
 • Creme anti rid 
 • Creme anticuperozice
 • Loțiuni tonice
 • Creme hidratante
 • Creme cu uree
 • Seruri
 • Produse pentru păr și scalp
 • Creme anti sebum
 • Creme exfoliente
 • Creme pentru conturul ochilor
 • Loțiuni micelare

Așadar, chiar dacă optați pentru o clinică dermatologică care folosește tehnica cu laser, tratând pigmentarea neuniformă, petele solare, ridurile, petele roșii sau maro, etc,  este esențial să continuați să vă întrețineți pielea zilnic, utilizând produsele acestea în funcție de destinația lor, de vârstă sau de necesitate. 

Ar trebui să iubim pielea in care ne aflăm, nu-i așa? Prin aceste tratamente sigure, eficiente și puternice, care pot fi utilizate de oricine cu orice tip de piele, putem să creștem încrederea în noi înșine menținând în permanență un aspect al pielii, tânăr și sănătos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial