Cum îți salvează lentilele de contact look-ul? 5 situații

Lentilele de contact reprezintă combinația ideală între o vedere perfectă și un aspect natural.

Cum îți salvează lentilele de contact look-ul? 5 situații

Ochelarii de vedere pot fi un accesoriu trendy, însă te pot încurca în multe situații. Dacă nu se potrivesc la orice ținută, te incomodează când practici un sport sau se aburesc și se murdăresc adesea, înlocuiește-i cu lentile de contact. Iată în ce momente îți pot îmbunătăți acestea look-ul și te pot scuti de multe bătăi de cap. 

  1. Când vrei să te bucuri de un aspect natural

Ramele de ochelari nu se potrivesc pentru oricine și poate fi dificil să găsești modelul adecvat pentru tipul tău de față, care să se plieze pe stilul și personalitatea ta. Mai mult, dacă ai probleme severe de refracție sau anizometropie, adică diferențe mari între dioptriile celor doi ochi, ochelarii nu reprezintă cea mai bună variantă din punct de vedere estetic.

Dacă vrei să beneficiezi de un aspect natural și să-ți recapeți încrederea în sine, alege lentile de contact cu dioptrii diferite, potrivite afecțiunii tale oculare și adaptate pentru nevoile fiecărui ochi. Nu mai este necesar să cauți iar și iar rama perfectă. Îți aplici lentile în viața de zi cu zi și te bucuri de un look plăcut.

  1. Pentru a pune în evidență machiajul

Un machiaj frumos al ochilor merită să fie văzut și admirat. Atât rama ochelarilor, cât și lentilele aeriene pot ascunde make-upul și diminuează tot efortul tău. În schimb, lentilele de contact sunt discrete și te ajută să pui în evidență machiajul ochilor. Dacă îți dorești să te simți încrezătoare și vrei să etalezi talentul tău sau al unui make-up artist, renunță la ochelari, însă nu și la vederea optimă oferită de lentile. 

  1. La evenimente speciale și ședințe foto

Obține o schimbare de look spectaculoasă cu lentile de contact colorate, cu dioptrii. Prezintă-te într-un mod deosebit la un eveniment sau la o ședință foto cu o tematică aparte. Poți alege lentile care să îți schimbe culoarea naturală a irisului, spre exemplu din albastru în verde sau căprui. Mai mult, optează pentru o apariție surprinzătoare, cu lentile cu model special sau în nuanțe îndrăznețe, precum turcoaz, mov, galben, roșu sau roz. 

  1. Când vremea este nefavorabilă

Scapă de acele momente când stai cu ochelarii mai mult în mână și îi ștergi în mod repetat sau când ești nevoită să îi pui în geantă și să te chinui să vezi. Dacă ninge sau plouă, lentilele de contact se comportă într-un mod ideal și nu te incomodează în niciun fel. Astfel, arăți relaxată și nu trebuie să îți faci griji că se murdăresc. În plus, acestea nu se aburesc nici când porți mască de protecție, nici când intri, iarna, într-o încăpere călduroasă.

  1. Când practici un sport

Reamintește-ți sau imaginează-ți cum arăți când porți ochelari de vedere și alergi, sari, te apleci sau faci anumite activități fizice. Pe lângă aspectul neplăcut, aceștia te pot incomoda, pot aluneca și se pot sparge sau chiar te pot răni când practici un sport. Lentilele de contact te pot salva și din această situație, deoarece îmbină vederea excelentă și look-ul natural.

Pentru a te bucura de un aspect plăcut sau chiar deosebit, alege să porți lentile de contact cu dioptrii. Acestea sunt potrivite pentru majoritatea persoanelor și sunt confortabile, dacă sunt aplicate și îngrijite cu atenție.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial