Cerceii „CONECTARE” din colecția AIM în ediție specială limitată: cadou celor care donează pentru susținerea Ucrainei și a Păcii la nivel mondial

Cerceii „CONECTARE” din colecția AIM în ediție specială limitată: cadou  celor care donează pentru susținerea Ucrainei și a Păcii la nivel mondial

Alina Ionescu, designer internațional de bijuterii, psiholog și fondator al conceptului Time4We, a creat 200 de cercei „CONECTARE'  în ediție limitată în culorile drapelului ucrainean, ca un îndemn pentru a-i determina pe cei dornici să se implice, să doneze mai mulți bani în conturile organizației Salvați Copiii România, cu scopul de a oferi sprijin copiilor refugiați din Ucraina și familiilor acestora.

Cerceii în ediție limitată sunt astfel oferiți cadou, în semn de recunoștință, pentru orice donație mai mare de 150 EURO făcută în conturile organizației Salvați Copiii România cu destinația către familiile din Ucraina afectate de evenimentele curente. 

Cerceii CONECTARE din Colecția AIM sunt aleși special pentru a ne reaminti că suntem cu toții uniți și că nu există separare. Atâta timp cât suntem conectați la adevărul din noi, acolo unde există Dumnezeu, nimeni și nimic nu ne poate lua încrederea și siguranța' spune Alina Ionescu.

Cei care doresc să doneze în acest scop prin intermediul Organizației Salvați Copii România o pot face direct in site-ul organizației aici 

Alina Ionescu spune că cerceii în ediție limitată oferiți cadou la donațiile de peste 150 euro sunt un gest de sprijin pentru poporul Ucrainei și simbolizează legătura dintre oameni în momente de nevoie'.

Despre colecția AIM 

Fiecare pereche de cercei din colecția de „bijuterii statement' AIM are o anumită semnificație specială și este creată pentru a aduce emoție și bucurie atât prin formă cât și prin culoare.

„În mod simbolic, cerceii reprezintă un set de indicii și semne care să reamintească în fiecare moment să trăim aici și acum și sa fim Stăpânii a ceea ce simțim și a ceea ce comunicăm altora. Asta pentru că, în viziunea mea, accentul trebuie să fie întotdeauna pe Tine și pe gândurile tale, și nu pe ceva din afară.

Colecția mea este menită să aducă mai multă emoție și joacă prin culoare. 

Culorile sunt extrem de puternice, la fel ca și gândurile tale. Îți creează propria realitate, așa că alege-le în conformitate cu modul în care decizi să simți și să trăiești momentul.' – Alina Ionescu .

A picture containing text, person, tennis, female

Description automatically generated

Ce contribuție putem fi NOI pentru NOI?' – Alina Ionescu 

Această campanie este inițiată de Time4WE și este susținută de Neoclinique – Smile Design Clinique. 

Salvați Copiii România este o organizație non-guvernamentală care promovează drepturile copiilor în România din 1990, în conformitate cu Convenția Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Din 1998, Salvați Copiii România este membru deplin al Save the Children, cea mai mare organizație independentă din lume care promovează drepturile copilului, care cuprinde 30 de membri și desfășoară programe în peste 120 de țări. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial