Ce telefoane poți cumpăra cu maximum 1000 de lei?

Dacă vrei să-ți schimbi telefonul, dar bugetul tău nu este unul foarte generos, avem pentru tine o propunere interesantă.

Ce telefoane poți cumpăra cu maximum 1000 de lei?

Ce-ai zice dacă nu ai fi nevoit să cheltuiești mai mult de 1000 de lei pentru un smartphone care arată și funcționează impecabil?

Dacă vrei să-ți schimbi telefonul, dar bugetul tău nu este unul foarte generos, avem pentru tine o propunere interesantă. Ce-ai zice dacă nu ai fi nevoit să cheltuiești mai mult de 1000 de lei pentru un smartphone care arată și funcționează impecabil? 

Singura condiție pentru a beneficia de acest preț foarte avantajos este să te orientezi către un telefon second hand recondiționat cumpărat dintr-o sursă verificată. Ce înseamnă asta? Adică de pe un site pe care poți găsi recenzii ale altor cumpărători, dar și o perioadă de garanție și posibilitatea de returnare a telefonului, în cazul în care nu te poți obișnui cu el sau pur și simplu nu-ți place.

Iată, așadar, ce telefoane poți cumpăra cu maximum 1000 de lei:

iPhone 7

Cu un design prietenos, iPhone 7 este telefonul perfect pentru tine, dacă preferi smartphone-urile de mici dimensiuni, pe care să le poți folosi cu lejeritate cu o singură mână. Chiar dacă modelul a fost lansat în toamna lui 2016, specificațiile sale sunt unele încă de actualitate, așa că te poți baza pe el atunci când vine vorba de utilitate. Unde mai pui că telefonul este compatibil cu sistemul de operare iOS 14.6, așa că poți rămâne la curent cu ultimele update-uri pe care Apple le face?

Despre iPhone 7 ar trebui să știi că are un display de 4,7 inch, un ecran Retina IPS LCD, o cameră principală de 12 MP și una de selfie cu 7 MP. Bateria acestui telefon are 1960 mAh, iar dispozitivul beneficiază de funcția de deblocare prin amprentă.

Poți cumpăra un iPhone 7 second hand recondiționat la prețul orientativ de 900 de lei.

iPhone 8

Cu o generație mai „proaspăt' decât iPhone 7, iPhone 8 este aproape identic cu modelul prezentat mai sus, din punct de vedere al aspectului, dar a venit cu câteva upgrade-uri care s-ar putea să te atragă. De exemplu, capacitatea de stocare minimă a acestui telefon este de 64GB la 2GB RAM. Bateria sa, deși ceva mai mică decât a unui iPhone 7, beneficiază de funcția fast charging, ceea ce înseamnă că va reuși să ajungă de la 0 la 50% în doar 30 de minute.

În rest, vorbim de aceeași dimensiune a ecranului, de 4,7 inch, aceleași două camere a câte 12 MP (cea principală), respectiv 7 MP (cea de selfie), dar și de aceeași funcție de deblocare cu amprenta. 

Pentru un iPhone 8 la mâna a doua recondiționat vei putea plăti aproximativ 1000 de lei.

Samsung Galaxy A50 (2019)

Dar cine a zis că ar trebui să te orientezi doar către modelele de la Apple, când și competiția de la Samsung a făcut o treabă foarte bună când a fost vorba să creeze telefoane de buget. 

Galaxy A50 este un telefon perfect pentru tine și buzunarul tău dacă ești în căutatea unui smartphone ceva mai performant decât telefoanele de la Apple prezentate mai sus. 

Cu un display de 6,4 inch, Super AMOLED, Galaxy A50 te va uimi cu culorile sale aprinse și cursivitatea ecranului, specificații pe care nu te-ai aștepta să le regăsești pe un telefon de maximum 1000 de lei. Suita de camere a acestui telefon are nu unul, ci trei obiective care te vor ajuta să surprinzi cele mai bune cadre. Cu 25, 8 și 5 MP, obiectivele unui Galaxy A50 vor putea filma la o calitate de 1080p la 30 fps.

Acest model de la Samsung se poate lăuda cu o baterie mai mult decât potentă, cu nu mai puțin de 4000 mAh. Asta s-ar putea traduce prin faptul că telefonul va rezista eroic departe de încărcător chiar și o zi întreagă. 

Poți cumpăra un Samsung Galaxy A50 recondiționat la mai puțin de 900 de lei.

Ce zici, pe care dintre aceste telefoane de maximum 1000 de lei ți l-ai dori?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle