Ce piese de lenjerie în tendințe alegem vara aceasta

Să recunoaștem: petrecem atât de mult timp alegând ținutele de zi cu zi și cumpărând cele mai recente piese vestimentare în tendințe, însă lenjeria intimă rareori este o prioritate.

Ce piese de lenjerie în tendințe alegem vara aceasta

Să recunoaștem: petrecem atât de mult timp alegând ținutele de zi cu zi și cumpărând cele mai recente piese vestimentare în tendințe, însă lenjeria intimă rareori este o prioritate. În timp ce multe articole legate de modă se concentrează pe îmbrăcămintea exterioară, trebuie să ne amintim că ceea ce se întâmplă în culise este la fel de important.

Să aruncăm o privire rapidă la unele dintre cele mai recente tendințe, precum și la motivul pentru care acestea vor redefini din nou moda senzuală așa cum o cunoaștem.

Culori vibrante

Culorile îndrăznețe sunt setate să facă apariția pe scena de lenjerie sexy. Acest lucru nu ar trebui să fie o mare surpriză, deoarece lunile de vară au fost întotdeauna asociate cu tonuri mai strălucitoare și mai vibrante. Mulți experți în modă prezic utilizarea nuanțelor organice, precum și a pastelurilor. Concluzia este că femeile sunt mult mai dornice să experimenteze cu tonuri unice și acestea sunt adesea folosite pentru a-și defini personalitățile. În timp ce cererea pentru opțiuni „tradiționale' precum alb și negru este încă prezentă, alternative precum albastru, roz, galben sau verde vor reprezenta o gură de aer proaspăt pentru multe femei.

Lenjerie retro

Moda are întotdeauna tendința de a se învârti în cercuri. Acest lucru este la fel de adevărat atunci când ne referim la lenjerie intimă. Așadar, nu ar trebui să fie o mare surpriză că atractivitatea retro a revenit din nou. Prin urmare, ar trebui să ne așteptăm să vedem stilurile din anii 1950 și 1960 să fie proeminente. Cu toate acestea, stilul retro poate veni cu un update, cum ar fi utilizarea de țesături noi și culori unice care vor ajuta, de asemenea, la oferirea unui look atractiv mai contemporan.

Îndrăzneț și frumos

Hamurile de corp sunt una dintre cele mai mari tendințe în acest moment. Fie ca le alegem sa le purtăm ca un accesoriu vestimentar pe timp de zi sau ca piesă de lenjerie erotica pe în intimitatea dormitorului, un ham din piele femei este un must-have în această vară. Nu este greu de înțeles de ce acest accesoriu este asa de mult iubit în acest moment, efectul pe care îl dă când este purtat peste o piesă de lenjerie intimă este unul cu adevărat provocator.

Confortul este cheia

O tendință cheie de care designerii de fashion și de lenjerie intimă sunt conștienți este importanța confortului. La urma urmei, doar pentru că o piesă este șic și sexy nu înseamnă că nu poate fi și confortabilă. Iar creștere tot mai mare a clienților care căută produse din țesături naturale și bumbac organic este mai mare de la zi la zi. Este clar că multe femei nu sunt deschise să schimbe confortul pentru stil, atunci când sunt opțiuni care oferă ambele. Iar acest lucru se vede mai ales în preferințele femeilor pentru sutienele bralette suport fără fir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial