Ce cadouri poți face la botezul unui copil? Iată cele mai inspiraționale idei

Știi deja că orice cadou ai alege să faci cu ocazia botezului unui copil trebuie să fie însoțit și de flori. Acestea sunt nelipsite de la evenimentele importante care au loc atât în viața părinților cât și a copilului.

Ce cadouri poți face la botezul unui copil? Iată cele mai inspiraționale idei

Alege buchete de flori și aranjamente florale care să transmită felicitări proaspetei mămici în funcție de sexul copilului. Spre exemplu, poți alege aranjamente florale realizate din flori roz pentru fetițe și pe cele cu flori albastre sau lila pentru băieței.

Pe lângă flori, oamenii obișnuiesc să cumpere și alte lucruri utile pentru bebeluși, iar pentru a veni în ajutorul tău îți vom prezenta o listă de cadouri, care sperăm să te inspire și să te ajute.

Echipamente utile

Din lista echipamentelor utile fac parte carucioarele, scaunele auto, pătuțurile, leaganele, scaunul pentru mașină sau ustensile și echipamente pentru prepararea hranei. De regulă aceste cadouri sunt dăruite de familie și de persoanele apropiate pentru a-i ajuta pe tinerii părinți. Pe lângă obiectele menționate, țarcurile, leagănele, pătuțurile, roboții de bucătărie, pături, biberoanele si suzetele completează lista.

Haine pentru copii

Hăinuțele pentru copii sunt niște cadouri extrem de populare și utile pe care părinții le primesc încă de la nașterea copilului. Știi deja că bebeluși cresc foarte repede și se murdăresc extrem de des, ceea ce înseamnă că trebuie schimbați mereu de hăinuțe. Pentru botez, prietenii apropiați ai cuplului dăruiesc hăinuțe pentru ocazii speciale, precum o rochie din tulle sau dantelă pentru fetițe și un costum elegant pentru băieți.

Jucăriile pentru copii

Jucăriile fac și ele parte din lista cadourilor pentru botez. Printre preferate se numără jucăriile de dentiție, zornăitoarele, centrele de activități, jucăriile de pluș, interactive, educative și cele de împins. Așadar, la această categorie ai foarte multe jucării interesante din care poți alege.

Cadouri de botez în funcție de sexul copilului

Dacă vrei să fi cât mai specific și să alegi cadouri potrivite în funcție de sexul bebelușului, pentru fetițe poți alege obiecte cât mai feminine, precum rochiile de prințesă, costumele inspirate din desene animate, precum Mica SIrenă, Frozen sau Albă-ca-Zăpada, păpuși sau alte jucării potrivite.

Pentru băieți poți alege cadouri ceva mai utile, precum hăinuțele, căruciorul, scaunul auto sau jucării: mașini, centrele de activități, cuburile și alte jocuri care să-l ajute în dezvoltare.

Tot pentru botez sunt potrivite și accesoriile speciale pentru petrecere, precum mărturiile, confetiile sau chiar lumanari de botez de la Maison d’Or

Sursa foto: www.pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle