Alegerea covorașelor auto dedicate modelului tău de mașină – Cât de important este acest criteriu? 

Păstrarea mașinii ca nouă este o sarcină care implică muncă în continuu.

Alegerea covorașelor auto dedicate modelului tău de mașină - Cât de important este acest criteriu? 

Reviziile periodice, vizitele la service-uri auto, condusul cu atenție și alegerea accesoriilor de calitate fac parte din secretul unei mașini longevive. Deși puțini știu asta, detaliile fac diferența. Adică accesoriile, în special covorașele auto. Acestea pot transforma total aspectul mașinii tale și tot ele pot influența într-o anumită măsură durata sa de viață. Dacă modelele și materialele sunt nepotrivite, atunci vor apărea și problemele.  

Iată de ce este important să optezi pentru covorașe destinate tipului tău de mașină: 

  • Materiale de calitate superioară  

De regulă, covorașele auto sunt confecționate din material textil, cauciuc sau piele. Covorașele textile sunt ideale mai ales vara, când riscul de a se impregna cu umezeală este scăzut. Sunt versatile, ușoare și ușor de asortat cu interiorul autoturismului.  

Covorașele din cauciuc sunt destinate sezonului ploios. Bordura înaltă din dotare acționează ca o barieră de protecție împiedicând răspândirea apei în interiorul mașinii. 

Covorașele din piele impresionează prin design-ul exclusivist, ușor nonconformist, fapt pentru care sunt integrate în mașinile care nu sunt destinate uzului zilnic. 

  • Mențin ca nou interiorul mașinii 

Dacă vrei să ții la distanță alimentele împrăștiate și lichidele vărsate pe mochetă, atunci alege modelul de covorașe potrivite formei mașinii. Tot datorită acestor accesorii practice eviți formarea mucegaiului, petelor și contactul cu bacteriile de la contactul permanent și natural cu podeaua. 

  • Așezare fixă 

Dacă ai optat pentru covorașele concepute modelului tău de mașină, atunci se vor alinia perfect în funcție de cele mai mici detalii. Potrivirea impecabilă este consecința realizării speciale după modelul și anul de fabricație a autoturismului. Prin urmare ești scutit de disconfortul creat de mișcarea de alunecare a covorașelor sub pedale, ceea ce putea periclita siguranța ta în timpul condusului. 

Covorașele auto: sunt într-adevăr utile? Putem renunța la utilizarea lor? 

Fie că preferi modelele clasice din cauciuc, fie pui preț pe eleganța covorașelor tip mochetă, în final rolul acestora este similar. 

Dacă folosești des mașina și ți se întâmplă zilnic să bei cafeaua în drum spre job, să îți duci prietenii acasă de la petrecere sau să apelezi la ea pentru concedii și escapade la final de weekend, atunci este posibil sa sufere pete de alimente și nu numai. Datorită design-ului cu bordură ridicată, covorașele auto acționează ca o barieră de protecție împotriva acestor elemente. 

Dacă riscul paharelor de cafea răsturnate în mașină poate fi evitat, murdăria cauzată de încălțămintea plină de noroi și praf, mai puțin. Îți recomandăm să investești într-un set de covorașe auto de la AutoGedal.ro, care să reducă riscurile extinderii murdăriei de pe pantofii pasagerilor în toată mașina. 

Indiferent de materialul pe care îl preferi, alege covorașele indicate configurației mașinii pentru că doar astfel menții interiorul intact, mereu igienic și confortabil pentru pasagerii tăi. 

Sursa foto: pixabay.com 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial