Alege extensiile din păr natural de calitate premium oferite de Asha Hair și admiră noul tău look!

Care sunt cele mai dorite extensii de păr? Sunt cele naturale, cele care-și păstrează calitățile native și provin de la donatoare unice.

Alege extensiile din păr natural de calitate premium oferite de Asha Hair și admiră noul tău look!

S-a descoperit că părul femeilor ce trăiesc în anumite comunități rurale din Kazahstan îmbină armonios două calități râvnite ale podoabei capilare – strălucirea și rezistența. De îndată ce sunt colectate, șuvițele sunt spălate și igienizate, pentru a fi ulterior trimise unor peruchieri profesioniști. 

Peruchierii sunt cei care le asamblează manual, dând astfel naștere unor extensii par natural de calitate premium. Poți să te bucuri și tu de un look expresiv și atrăgător cu ajutorul acestui tip de extensii. Le poți găsi în catalogul online oferit de Asha Hair, primul importator din România de extensii păr virgin de calitate premium din Kazakhstan.

Alege calitățile oferite de extensiile din păr natural de cea mai bună calitate!

De ce să alegi extensii din păr natural de calitate premium? În primul rând pentru că prezintă un set de avantaje în fața celorlalte tipuri de extensii, chiar dacă sunt naturale sau nu. Principalul atu îl reprezintă originea șuvițelor de păr. Acestea provin de la donatoare din comunități rurale kazahe, femei ce au o alimentație echilibrată și bogată în minerale. Părul este de obicei de culoare șaten, fiind moale, dar în același timp rezistent și cu o strălucire aparte. 

Șuvițele sunt recoltate cu atenție, numai de către colectori profesioniști. Părul astfel recoltat își păstrează cuticula protectoare și își menține calitățile râvnite. Se emite de asemenea, și un certificat de autenticitate pentru a confirma originea acestor șuvițe apreciate. Părul este mai apoi spălat și trimis peruchierilor pentru a fi asamblat în mai multe sisteme de prindere. Sistemele de prindere oferite sunt: micro-ring, tape on, extensii cusute, sau extensii cu cheratină.

Avantajele extensiilor din păr natural sunt numeroase:

  • Durată mai lungă de viață față de celelalte tipuri de extensii
  • Evitarea alergiilor și a degradării părului sau scalpului
  • Rezistență la diferite tipuri de întreținere
  • Oferirea unui aspect natural și atrăgător părului
  • Vopsire și uscare ușoară după spălat

Părul provenit din șuvițele colectate se poate astfel adapta foarte ușor printre firele proprii, contribuind la conferirea de volum sau lungime podoabei capilare. Extensiile se pot spăla, vopsi, scurta și întreține foarte ușor pentru o perioadă de câteva luni. 

Bucură-te de extensii naturale ce-ți vor oferi un păr așa cum ai visat!

Dacă și tu dorești să ai un păr de invidiat, beneficiază de extensiile din păr natural virgin oferite de Asha Hair. Poți achiziționa variate modele de extensii naturale, oferite în lungimi diferite și vopsite în nuanțe atractive. Șuvițele prezintă garanția originii și calității lor. Acestea au fost asamblate fir cu fir în variate sisteme de prindere de către peruchieri cu experiență pentru a oferi produse finale de calitate premium.

Înainte însă de a fi comercializate, extensiile de păr trebuie să se supună la câteva teste de igienă și de calitate. Printre aceste teste se numără:

  • Verificarea prezenței cuticulei
  • Eliminarea firelor scurte
  • Decolorarea și vopsirea (în funcție de cerințe)
  • Uscarea părului în condiții potrivite
  • Testul de igienă

Ai astfel garanția că alegi produse sigure și de cea mai bună calitate. Intră pe site-ul Asha Hair și vizualizează catalogul de produse oferite. Alege nuanța și tipul de prindere preferate. Extensiile pot fi vopsite pentru a se potrivi exact culorii părului personal. Dacă nu ești încă hotărâtă la ce salon să-ți aplici extensiile, pe site găsești și o listă cu saloanele partenere ale firmei, specializate în aplicarea extensiilor din păr natural. 

Bucură-te de un păr plin de volum, oferit de cele mai apreciate extensii naturale de pe piață!

Beneficiază așadar de multele calități oferite de extensiile din păr natural virgin de calitate premium. Fiecare produs a trecut prin mâinile unor profesioniști cu certificare în specializările lor, ce au lucrat cu pasiune pentru a da naștere unor extensii de calitate superioară. Fiecare dintre acestea deține certificate de origine și igienă. Poți astfel să fii sigură că beneficiezi de garanția celui mai bun păr din lume. 

Intră pe https://ashahair.ro/ și alege modelul care ți se potrivește cel mai bine! Bucură-te de un păr lung și atrăgător, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna să ai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty