Afecțiunile zonei intime și cum le putem trata – Esthetic Review cu Alina Sorescu

Rejuvenarea vaginală cu CO2RE Intima este mai mult decât un simplu tratament, este un adevărat simbol al felului în care femeile își pot recăpăta sănătatea zonei intime, dar și încrederea în sine.

Afecțiunile zonei intime și cum le putem trata – Esthetic Review cu Alina Sorescu

Pentru mult timp un subiect tabu în România, rejuvenarea intimă a devenit o reală posibilitate datorită avansului tehnologic, iar beneficiile uriașe pentru sănătatea femeilor nu mai pot fi ignorate. 

În cadrul noului podcast despre estetică și sănătate – Esthetic Review – acest subiect se abordează cu deschidere și în detaliu, împreună cu unul dintre cei mai buni medici specialiști dermato-venerologi din România: Dr. Filis Demirgean.

Împreună cu doamna doctor, se abordează o serie importantă de întrebări legate de rejuvenarea intimă, din perspectiva esteticii, cât și din cea a sănătații și a funcționării normale a aparatului genital. Astfel, puteți afla informații despre tipologia afecțiunilor zonei intime, cum depistam aceste afecțiuni, și, cel mai important, ce opțiuni moderne de tratament avem la dispoziție.   

Tot mai multe femei dintr-un eșantion larg de vârstă apelează la rejuvenarea vaginală, atât din cauza schimbărilor apărute la nivelul zonei genitale, cât și din cauza unor probleme medicale asociate zonei intime. Aceste schimbări și/sau probleme pot afecta în mod negativ atât calitatea vieții sexuale cât și cea a vieții de zi cu zi. Problemele apar adesea în timpul unei sarcini, după o naștere, sau la menopauză, dar pot exista și alți factori interni sau externi care pot afecta zona intimă. 

A picture containing underpants

Description automatically generated

Din fericie, există metode moderne și minim-invazive de tratament al acestor probleme, cu ajutorul laserului cu dioxid de carbon (CO2) -CO2RE, produs de Candela Medical [ hyperlink: https://beautymed.ro/Blog/filis-demirgean-afectiunile-zonei-intime_14060] . Acest laser este recunoscut de comunitatea medicală internațională, eficiența sa fiind susținută de numeroase studii clinice care atestă rezultate excepționale în specificații precum:

1. Atrofie vaginală (simptome precum uscăciune vaginală, disconfort, dispareunie cauzată de subțiere, uscare și pierderea elasticității epiteliului mucoasei vaginale);

2. Rejuvenare vaginală;

3. Ablație și resurfacing a țesutului moale;

4. Labioplastie;

5. Conizarea cervixului, neoplastia vaginală și vulvara intraepitelială;

6. Leukoplakia (distrofie vulvară);

7. Condyloma acuminatum;

8. Incontinență urinară.

Toate afecțiunile zonei intime au un impact major asupra vieții unei femei, însă cu ajutorul echipamentului CO2RE, medicii pot acum să abordeze cu success toate aceste afecțiuni, într-un mod eficient și minim-invaziv, cu o îmbunătățire imediată a calității vieții pacientelor.  

Tratamentul cu CO2RE Intima este un tratament laser nedureros, non-chirurgical, care se poate realiza, atât pentru vindecarea vaginului, dar și a regiunii vulvare. Înainte de procedură este necesar un control ginecologic pentru a elimina posibilele afecțiuni inflamatorii sau infecțioase. Se recomandă un protocol de 3 sedințe realizate la 4-6 săptămâni, atât pentru tratamentul intern, cât și pentru cel extern. Rezultatele tratamentului încep să apară chiar de la prima sedință, însă rezultatul final se observă la 6 luni după ultima ședință de tratament. 

Statisticile ne arată faptul că tot mai multe femei întâmpină neplăceri în ceea ce privește viața sexuală, probleme de incontinență urinară sau labioplastie. Cea mai modernă și bună soluție pentru a pune capăt acestor probleme medicale este rejuvenarea intimă realizată cu ajutorul laserului fracționat CO2RE Intima. 
Puteți a afla mai multe informații despre rejuvenarea intimă, vă invităm să urmăriți episodul Afecțiunile zonei intime' încărcat pe canalul de YouTube Esthetic Review' unde Dna. Dr. Filis Demirgean a răspuns tuturor întrebărilor referitoare la rejuvenarea intima.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial