5 tipuri de bluze pentru femei pe care trebuie să le ai în garderobă

Hainele tale sunt cele care te inspiră pentru a contura o imagine care să te reprezinte.

5 tipuri de bluze pentru femei pe care trebuie să le ai în garderobă

Te simţi bine ori de câte ori te îmbraci cu ceea ce îţi evidenţiază stilul şi trăsăturile. Bluzele sunt unele dintre cele mai importante piese vestimentare. Ele pot să fie folosite cu pantaloni sau fuste şi sunt versatile. Poţi oricând să le combini cu nuanţele neutre sau cu variante foarte colorate. Poţi, de asemenea, să adaugi accesoriile care să le pună în valoare şi care să te ajute să ai parte de atenţia pozitivă a celor din jurul tău. Iată 5 tipuri de bluze pentru femei pe care trebuie să le ai în garderobă pentru a putea merge oriunde, zi de zi, sau la ocazii speciale:

  1.  Este important să ai cel puţin o bluză simplă neagră pentru a putea să fie purtată cu fuste şi pantaloni 

Una dintre bluzele care nu trebuie să-ţi lipsească este cea negră simplă. Aceasta poate să fie purtată la o multitudine de ocazii, folosind combinaţii cu pantaloni sau fuste cu divese stiluri. Un exemplu poate să fie fusta neagră evazată scurtă sau pantalonii office cu croială clasică. Astfel, vei putea construi două imagini complet diferite şi te vei bucura de versatilitatea bluzei pe care o ai. Pentru a pune în valoare opţiunea office, poţi alege şi o pereche de pantofi clasici sau un colier discret. Pentru a evidenţia frumuseţea şi feminitatea în opţiunea cu fustă scurtă, poţi să combini totul cu o pereche de cercei mai lungi sau cu o geantă colorată. La Maxwear poţi descoperi o multitudine de variante de bluze de calitate şi frumoase. Vei putea comanda totul imediat, folosind formularul din cadrul site-ului.

  1.  O bluză crop este importantă dacă vrei să ai un look tineresc şi modern

Dacă vrei să poţi să te îmbraci modern şi să ai un aspect tineresc, poţi alege să cumperi o bluză crop. Aceasta poate să fie purtată cu o fustă cu talie înaltă, cu salopetă sau cu pantaloni de tip blug. O să construieşti un look perfect pentru plimbările în natură, pentru a merge în parc alături de prieteni sau pentru shopping.

  1.  O bluză cu mânecă lungă evazată poate să fie una pe care o alegi pentru ocazii speciale

Dacă vrei să mergi la ocazii speciale, poţi opta pentru o bluză cu o mânecă specială. Aceasta poate să fie evazată, să aibă decoraţiuni sau să fie din alt gen de material.

  1.  Poţi cumpăra o bluză cu paiete pentru ieşirile în club sau pentru petreceri

Bluza cu paiete este perfectă pentru ieşirile în club sau bar şi pentru cele mai frumoase petreceri. Te vei simţi în centrul atenţiei cu acest tip de look.

  1.  O bluză de tip cămaşă albă este foarte potrivită pentru birou sau pentru întâlnirile de afaceri

Ai nevoie întotdeauna de o bluză albă care să poată să fie folosită pentru birou sau pentru orice întâlnire cu un colaborator sau cu partenerul de afaceri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial