4 modele de seturi fun pentru cupluri îndrăznețe

Dacă vă doriți să vă actualizați garderoba, poate fi o decizie bună să mergeți împreună la cumpărături.

4 modele de seturi fun pentru cupluri îndrăznețe

Poate veți remarca mult mai bine ofertele din magazine ori poate veți putea să vă completați reciproc alegerile personale. Cu toții suntem unici și avem gusturi proprii, dar atunci când suntem într-un cuplu, dorim să avem elemente care să ne unească. 

Pe lângă faptul că este amuzant, alegerea de seturi de haine pentru cupluri poate fi și o confirmare a relației. Este cumva similar cu modul în care ne îmbrăcăm la fel cu mulți dintre colegii noștri de serviciu, doar pentru că suntem apropiați și facem parte din aceeași comunitate. Într-un fel, avem sentimentul că ne potrivim și că suntem uniți.

În cuplu se întâmplă ceva asemănător, este firesc să ne schimbăm puțin stilul și să ne adaptăm la preferințele partenerului, astfel încât să ne întâlnim undeva la mijloc. 

Pentru unele cupluri, hainele asortate reprezintă un obicei plăcut, pentru altele este de neînțeles, dar trebuie să recunoaștem că majoritatea îl adoră. Poate fi vorba și despre un proces subconștient, care apare după câteva luni de relație, și care va aduce o potrivire de stil care vă va uimi pe amândoi. Nu contează care este stilul fiecăruia, este ușor să vă modificați preferințele, astfel încât să vă asortați.

  1. Îmbrăcăminte sport

Nimic nu este mai comod decât o ținută formată din pantaloni de trening și un hanorac lejer. Veți arăta amândoi ca făcând parte din aceeași echipă, în calificările pentru un campionat important. Cu siguranță multe priviri se vor întoarce după voi, dar asta ar trebui să vă încânte. Până la urmă obiectivul vostru a fost atins, este evident pentru toată lumea că formați un cuplu. 

     2. Haine tematice 

Dacă sunteți fanii aceluiași serial vă puteți alege ca ținute hainele personajelor preferate. Cu siguranță, nu se pune problema să vă îmbrăcați în blănuri, precum eroii din Game of Thrones, dar alegerile vestimentare din Once upon a time vă pot provoca prietenii la multe întrebări pentru aflarea de indicii. Mai mult decât atât, tricourile imprimate cu simbolurile sau motto-urile deja viralizate între fanii producțiilor, vor face ca look-ul vostru să fie unul modern și amuzant. 

    3. Ținute formale

Un eveniment unde este cerută în mod expres o ținută formală, vă lasă mai puțin loc pentru a vă pune imaginația la treabă. Dar pentru că vreți să vă îmbrăcați într-un mod funny, care să exprime foarte clar faptul că sunteți un cuplu, puteți păstra sobrietatea atunci când alegeți modelele, dar puteți inova prin culoare. Alegeți ținute cu același imprimeu sau, dacă asta vi se pare puțin exagerat, cu aceeași culoare intensă și vibrantă. Lăsați deoparte clasicele negru, alb sau roșu și alegeți verde  neon, galben sau chiar violet. 

    4. Împrumută haine de la el

Cum altfel vă puteți asorta mai mult, decât atunci când porți haine din garderoba lui? Alege cămăși ori tricouri care te avantajează, chiar dacă el poartă o mărime mai mare. Le poți adapta ca piese vestimentare oversized, combinate cu piese mulate, cum ar fi colanții, sau de dimensiuni mai mici, cum sunt pantalonii scurți. Aceste combinații îți vor echilibra ținuta și te vor face să arăți foarte bine chiar și în haine bărbătești. Dacă aveți conformația corpului asemănătoare, te poți aventura chiar să-i împrumuți blugii, nu degeaba s-a inventat termenul de boyfriend jeans. Dacă va fi de acord să îi porți hainele, aceasta va fi nu doar o dovadă că are simțul umorului ci și că relația voastră se află într-un punct foarte serios. În general, bărbații sunt foarte posesivi cu lucrurile lor, indiferent dacă este vorba despre electronice sau haine, așa că apreciază orice mic gest pe care îl face pentru tine. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle