3 trucuri pentru a purta pantofi eleganți cu toc înalt și 2 modele superbe de la Marelbo

Cine nu adoră să poarte pantofi eleganți cu toc înalt? Cu toate că schimbă total orice ținută și oferă o eleganță aparte, de cele mai multe ori, după câteva ore de purtat pantofi cu toc, picioarele suferă.

3 trucuri pentru a purta pantofi eleganți cu toc înalt și 2 modele superbe de la Marelbo

Pentru a-ți veni în ajutor, ți-am pregătit câteva trucuri pentru a purta pantofi eleganți cu toc înalt, fără a te confrunta cu durerile de picioare.

 În plus, îți vom recomanda și două modele superbe de pantofi eleganti dama de la Marelbo, producătorul român din inima Bucovinei. Pantofii pot fi comandați online, de pe site sau poți merge în unul dintre cele peste 50 de magazine din marile orașe ale țării pentru a proba și cumpăra. 

  1. Alege mărimea potrivită 

Multe doamne și domnișoare fac greșeala de a alege pantofi ficși sau pantofi puțin mai mici, deoarece astfel pot merge mai ușor pe tocuri înalte, fără teama că ar putea să le alunece pantofii din picioare. Acest obicei va produce dureri destul de mari și în timp chiar poate deforma picioarele. Este important să alegi mărimea potrivită ție și să exersezi mersul pe tocuri acasă, scăpând astfel de teama că ți-ar putea aluneca pantofii din picioare. Pentru evenimentele la care știi că vei sta mult în picioare, poți alege chiar și pantofi cu un număr mai mare, deoarece picioarele se umflă și astfel vei scăpa de disconfort. 

  1. Folosește accesorii din silicon 

Indiferent cât de comozi sunt pantofii, dacă sunt noi sau dacă îi vei purta la o ocazie unde vei sta mult în picioare sau unde vei dansa, poate apărea un anumit grad de disconfort. Pentru a te asigura că nu te vor durea picioarele, indiferent cât vei purta pantofii, folosește accesorii din silicon, de tipul pernițelor și plasturilor. Acestea se pun in interiorul pantofilor, pe talpă, la călcăi și în dreptul degetelor mici și asigură tot confortul pentru a preveni bătăturile și durerile. 

  1. Poartă numai pantofi din piele naturală 

Și materialul din care sunt realizați pantofii contează extrem de mult. De aceea, îți recomandăm să porți numai pantofi din piele naturală. Acest material este flexibil, nu provoacă și nu întrețin bolile de piele ale picioarelor sau unghiilor și este foarte ușor de purtat. În plus, pantofii eleganți din piele naturală vor arăta impecabil chiar și după câțiva ani, dacă îi vei întreține corespunzător. 

Așa cum ți-am promis, îți vom recomanda și două perechi de pantofi eleganți de damă de la Marelbo, pe care sigur îi vei include în colecția ta cât mai curând. 

Pantofii stiletto se potrivesc la numeroase ocazii și ținute, așa că îți recomandăm să alegi acest model cât mai des posibil. Sugestia noastră este această pereche de Pantofi eleganti dama 1289 camel. Având în vedere design-ul și faptul că sunt realizați din piele naturală, sunt foarte ușor de purtat. 

Pantofii negri din lac nu se vor demoda niciodată, așa că următoarea noastră propunere este aceasta: Pantofi eleganti dama 1291 lac negru. Așa cum poți observa și din imagine, au un toc evazat, care îți va permite să îi porți întreaga zi, fără probleme. 

Sperăm să îți fie de folos sfaturi și recomandările noastre de pantofi de la Marelbo! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial