ELLE MARTIE 2021

În martie e momentul să te scuturi de amorțeala ultimelor luni și să pășești cu încredere în soare. Ia-ți drept inspirație și motivație cele mai recente creații ale designerilor și câteva discuții oneste despre frumusețe.

ELLE MARTIE 2021

Descoperă în numărul de martie un portret emoționant al uneia dintre cele mai talentate cântărețe din România, Laura Stoica, realizat cu ajutorul apropiaților artistei. Află și cum trăiesc persoanele transgender la noi și cum le vor schimva viețile două decizii istorice. Și nu uita că mereu ai parte de cele mai fresh idei de modă din partea echipei de modă ELLE. Bonus: în martie vorbim despre frumusețe cu două dintre cele mai frumoase femei din România, Cristina Ich și Alice Peneacă.

ELLE FASHION – FOCUS: NOUL MINIMALISM. Designerii mizează, după un an de pandemie, pe simplitate. Urmează-le indiciile și propune-ți și tu să porți ținute în alb și negru… știi deja că sunt din start o garanție a eleganței, dincolo de trend-uri.

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: CORINA CARAGEA – prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV are un stil simplu, iar piesa de rezistență din garderoba ei o reprezintă dintotdeauna jeanșii… însă nu rezistă unei rochii în care poate să danseze.

ELLE SHOPPING – Ținutele pe care ți le propune Maurice Munteanu pentru acest început de primăvară sunt perfect asortate personalității și stilului tău, fie că preferi o garderobă sobră sau că te atrag detaliile alternative.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: AGATA TABACU – Sau cum a reușit o tânără să treacă prin pandemie realizând cele mai simpatice păpuși, care pot arăta chiar ca tine… sau ca persoanele cărora vrei să le dăruiești.

ELLE AGENDA – CE AI DE VĂZUT ȘI DE FĂCUT ÎN MARTIE – O selecție de filme de văzut chiar la cinematograf și de seriale numai bune pentru serile ploioase, dar și expoziții și cărți care să te pună pe gânduri.

ELLE FASHION – 10 DESIGNERI ROMÂNI DE URMĂRIT ÎN 2021 – Un an de pauză pentru întreaga lume a însemnat un an de creativitate la cote maxime pentru tinerii designeri din România. Află cine sunt cei care ne-au atras atenția și pe care ar fi cazul să-i urmărești și tu.

ELLE FASHION – ANCUȚA SARCA A DAT PANTOFUL EI PENTRU (UN) REGAT – Maurice Munteanu a stat de vorbă cu unul dintre cei mai cool designeri de pantofi ai momentului, la nivel internațional. Cum vede moda în 2021 tânăra care a studiat la Cluj și care primește astăzi comenzi de la Cher?

ELLE SOCIAL – CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII TRANSGENDER ÎN ROMÂNIA? – Ce efect vor avea în viețile persoanelor trans două decizii istorice din partea CEDO și a Curții Constituționale a României, care le acordă mai multe drepturi?

ELLE PORTRET – ARMELE ANEI – Ana Ularu este Grieta, o antieroină puternică, în cel mai nou proiect al ei. De la Berlin, actrița ne-a povestit despre rolul ei în serialul Netflix Triburile Europei, și despre lucrurile pe care le-a învățat despre ea însăși în pandemie.

ELLE SPECIAL – 11 LUCRURI PE CARE NU LE ȘTIAM DESPRE LAURA STOICA – La 15 ani de la decesul uneia dintre cele mai promițătoare voci ale României, Gabriela Pițurlea i-a căutat pe apropiații acesteia, încercând să reconstituie portretul unei cântărețe de o forță aparte.

ELLE PSIHO – RĂNILE COPILĂRIEI ȘI CUM NE AFECTEAZĂ CUPLUL – Învățăm încă de mici modele de relaționare și continuăm să le replicăm inconștient în relația de cuplu, chiar și atunci când știm de cât de nocive sunt. Psihoterapeuta Roxana Bores explică mecanismele prin care putem rupe acest cerc.

ELLE HEALTH – DEPRESIA, O BOALĂ COMUNĂ FĂRĂ TRATAMENT UNIVERSAL – Despre multiplele căi pe care le urmează persoanele care suferă de depresie în căutarea vindecării, de la terapie la hipnoză și până la tratamente care trebuie să fie calibrate la nesfârșit.

ELLE BEAUTY – MACHIAJUL PENTRU BĂRBAȚI, ÎNTRE NORMALIZARE ȘI TABU – De la influencerii de beauty și până la șefii de stat precum Emmanuel Macron, bărbații par să se simtă din ce în ce mai confortabil cu ideea de a purta machiaj. E acesta semnalul că începe o nouă eră a masculinității?

ELLE COVER STORY – ICH BIN SCHON: CRISTINA ICH VORBEȘTE DESPRE FRUMUSEȚE DINCOLO DE STANDARDE – Influencer cu un following uriaș, Cristina Ich nu se ferește să își spună părerile și să își intrige fanii. Află mai multe despre ea dintr-o conversație despre frumusețe și ritualurile prin care și-o menține cu produse de înfrumusețare disponibile pe www.bewellstore.ro

ELLE FASHION – TREND REPORT STORY – Inspiră-te din cele mai recente creații ale caselor internaționale și din variantele de styling pe care ți le propun Domnica Mărgescu și Daria Georgescu. Cu siguranță o să rămâi cu câteva idei despre ce vrei să porți în această primăvară.

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: ALICE PENEACĂ – Ce se ascunde în portfardul uneia dintre cele mai frumoase femei din România, modelul Alice Peneacă? Gabriela Calițoiu a aflat și e gata să îți spună și ție.

ELLE BEAUTY – FOCUS ON: MUST-HAVE – Care sunt cele mai noi și mai eficiente produse care să te ajute atât în ceea ce privește machiajul, cât și îngrijirea pielii și a părului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle